Vozni park

Autor Dorijan, Studeni 22, 2007, 08:53:06

MB Citaro

na 714 na zadnjim vratim se jedno krilo vec 2-3 dana ne otvara

zvone16

Neznam koliko dugo, ali danas primjetio kad sam bio u 577 da krovni prozor je otkinut !  buljimir
ZvoneXp

SARI

Obavili smo tehnički... ajmo još jedan krug...  :) RI-421-CJ... GB 418 8)

Shole

Citat: zvone16  u Studeni 03, 2011, 14:16:12
Neznam koliko dugo, ali danas primjetio kad sam bio u 577 da krovni prozor je otkinut !  buljimir

kao, nema ga uopće ili je neka ručkica slomljena ?

zvone16

Nema ga Haha ! Još kad bude kiša sa kišobranom ćemo po busu ...
ZvoneXp

MAKI

jučer sam vidio 577 i imao je sva 3 krovna prozora vjerovatno su mu stavili novi
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

zvone16

Moguće, jer kad sam se ja vozio u njemu dobro se vidjelo da je baš netko otkinuo ga, jer su bili tragovi ko kad otkineš nešto ...
ZvoneXp

mivano

613 - autobus sa dva garažna broja, dobio sklop desnog svjetla od 625. Ali gbr. nisu skinuli.

MB Citaro

na 412 natpisi iznad vozča prekriveni bijelim papirima

Shole

Bit će toga sve više i više.  U jednome (mislim da je 467)  je natpis  "obavezno nošenje zaštite opreme zbog propuha" i telefon za pritužbe:  TIGAR 2111.  Ti četveroznamenkasti su interni brojevi mobitela, a Tigar je jedan od šefova  good_boy.

Ali ipak su mi od svega najjače shema brzina iscrtane flomasterima iznad prednje šajbe. Pošto svaki SG220 ima drugačiji mjenjač pa da znaš otprilike šta imaš na raspolaganju  ;D  Osim spomenutih SG220 u kojima to stvarno dobro dođe,  shema mjenjača sa 6 brzina je nacrtana u 599 s napomenom  " za Čandrla ".    Prejako !!!!!!  :)evil :)evil :)evil

mivano

Citat: Shole  u Studeni 08, 2011, 21:06:13
Bit će toga sve više i više.  U jednome (mislim da je 467)  je natpis  "obavezno nošenje zaštite opreme zbog propuha" i telefon za pritužbe:  TIGAR 2111.  Ti četveroznamenkasti su interni brojevi mobitela, a Tigar je jedan od šefova  good_boy.

Ali ipak su mi od svega najjače shema brzina iscrtane flomasterima iznad prednje šajbe. Pošto svaki SG220 ima drugačiji mjenjač pa da znaš otprilike šta imaš na raspolaganju  ;D  Osim spomenutih SG220 u kojima to stvarno dobro dođe,  shema mjenjača sa 6 brzina je nacrtana u 599 s napomenom  " za Čandrla ".    Prejako !!!!!!  :)evil :)evil :)evil
468 - Shole, riječ je o zimskoj opremi radi propuha.
Kontrolor Čandrl korigirao pravilnik o kartama u 584.  8-8  ;D

MB Citaro

na 412 iznad vozača obrisani svi natpisi  :(

Shole

Možda je bio na tehničkom pa su obrisali.   Bez brige,  opet će netko parole napisat

Bocko

Zna li tko, postoje li još oni prastari autobusi koji na vratima imaju 4 onih malih prozorčića...
Ne znam kako da ga drukčije opišem, no ima li ih uopće više?

ikar

To su Sanosi, i nisu bili toliko starim, većina 1987-1988 godište. Nema ih više.