Croatia bus - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:00:52

Zadarsko dite

Conecto je poprilicno u pravu. S tim kako su vozaci samo koristili ono sto su (oni) mogli koristiti. I to jer su ili placali sefovima ili su ih sefovi pustali kako bi prikrili daleko vece pljacke.
treba li zaliti covjeka sto je izgubio poziciju na pravom stroju i smatrati ga zrtvom mobinga? Ako je to onaj koji ubacuje torbe i s njih skida bjelice - dao bih mu otkaz. Ako je to onaj koji tovari teret u prtljaznik bez teretnice ili onaj koji pise kartu za kracu a naplacuje duzu relaciju, dao bih mu otkaz. Ili onom sto na svako livanje  goriva "pegla" steku cigareta. Ili onaj sto ne pali webasto jer pravda steku cigareta.
Sto su napravili vozaci Croatia bus-a drugacije od onih Croatia-Zadar linea? Ima li u njih onih sto su vozili Dubrovnik i vratili se s jednom naplacenom kartom?

osobno poznajem ljude koji su sami popravljali autobuse, ne zbog place vec zbog svoje zarade na istima!
Zovko? napravio je ono sto mu je dopusteno napraviti. Nitko ne pita koliko je goriva otislo u autobuse, samo kako su autobusi "oteti". Za otimace postoji zakon a zakon je vec oderao direktore pokojnog Cazmatransa (ta je tvrtka ugasena, gospodo, sluzbeno ugasena!!!!) gdje jedan ima 14 prijava, rijecki Autotrans gdje je jedan jos pod istragom i nedostupan a drugi je bio malo na hladjenju, direktor i vlasnik Croatia busa je isto na drzavnoj hrani i da ne nabrajam dalje.

malo je prijevoznickih tvrtki u RH koje nisu isle van zakona, malo! one iz pretvorbe, koje su cisto pretvorene mislim kako ne postoje.

Hrvatska posla.

Shole

Citat: Zadarsko dite  u Studeni 03, 2011, 16:12:37
....one iz pretvorbe, koje su čisto pretvorene, mislim kako ne postoje.....

Mudro zboriš.  To si vjerovatno rekao onako nabrzinu iz glave, al ako se sad potrudimo dobro razmislit o tome, da li uistinu u Hrvatskoj postoji ijedna prijevoznička firma koja je pošteno stvorena i poslovala od 1991. do danas ?

Tomek

Možeš čak maknuti ovo prijevoznička Shole, pa ti meni reci dali postoji obična firma koja je pošteno poslovala od 1990. do danas ;)

Shole

A i to šta kažeš. 

Nek mi nitko ne zamjeri na neznanju ako sam fulao, al dal bi možda za ATLAS mogli reć da je bilo donekle OK,  ili je i tamo bilo svakakvih aseva ?

Tlimfocit

Citat: Shole  u Studeni 03, 2011, 20:07:28
A i to šta kažeš. 

Nek mi nitko ne zamjeri na neznanju ako sam fulao, al dal bi možda za ATLAS mogli reć da je bilo donekle OK,  ili je i tamo bilo svakakvih aseva ?

Nažalost fulano. Da je Atlas pošteno poslovano ne bi danas imao milijunski dug prema prijevoznicima i ne bi bio sjena turističke agencije. Nažalost naša vodeća turistička firma se polako gasi. :(

fakincic

Danas je na dnevnoj liniji za Hum na Sutli bio bijeli Probus 4283-EH. Večeras nam je opet na liniji 511.

Marek

Cityliner N1116 0021-CB vozi igrače Turske.

ivog

Kaj u zadnje vrijeme najčešće vozi za Graz preko Krapine?
I natrag AP prek VŽ-a? (da ne pitam u sto tema)

tomekk

Linija Zagreb-Graz ide preko Krapine, a linija Zagreb- (Graz) -Wien ide preko Varaždina.Isto je i u povratku  ;)
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

ivog

Al nije pitanje kud, nego kaj..
Onda budem pitao na drugi način..
Koji autobusi najčešće voze na spomenutim relacijama?

tomekk

Kolega zetovac našao na jednoj stranici, no na toj ga više nema, ali prodaje se i na mobile.de za cca 38 000 € i piše da ima 450 000 km (moš mislit)

Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Tomek

Inače, Setra S315HD koja je sudjelovala u požaru u garaži je sređena, obojana u svjetloplavo i dobila nove ZG tablice. Ne znam jel prodana nekom ZG privatniku ili ju je baš Zovko registrirao.

fakincic

Već nekoliko dana plavi Probus je na dvjema linijama za Hum na Sutli koje inače vozi 511.

Tomek

Dvije novosti su pred vratima  8), mislim da će nikog neće ostaviti ravnodušnima  ;D :-*

Konj

Kada ce biti objelodanjene te novosti, da se znamo pripremiti?  8)