Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

NP-549

Citat: MAKI  u Prosinac 07, 2011, 17:36:59
588 15:15 Spinčići 587 15:20 Zlobin

Dobro je dok je i tako.  Još malo pa neće bit ničega.  Danas ih je falilo 8 za drugi  dio prekidnih

Filemona

Zna li itko zašto je 18 koja ide u 13:10 samo do Kastva, išla neko vrijeme, a i sad je opet počela, starom trasom 18B (samo onu petlju oko Rešetara) i vraća se u Kastav?

ikar

Vjerojatno nedostaje autobusa pa da ne otpadne linija, spajaju 18 i 18B u jednu. Neki dan sam upravo u to vrijeme vidio 697 sa displejem 18 Kastav i tabelom 18B Rešetari.

Shole

Da,  jer je 685  (njegovi Rešetari 13.20)  išao u  13:15  20 Lisac,  i poslije 15:20 26 Zlobin (opet smjena od 692).   

P.S.  nije valda da su čitali forum pa su umjesto 587 dan kasnije poslali Regio  :D :D :D.   Znam da nije,  al svaka čast prometnicima kolko toga uspiju iskombinirat

ikar

Kriza se i dalje nastavlja - već nekoliko dana na 8A je ujutro do 8.30 solo bus, a kasnije mini - danas 114.

kico101

Jučer 112.
Rješenje: Liniju ukinuti ( i 9-ku ). ;)
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Bari

I danas mini. I to viđen sa jednim putnikom.
KREPAT MA NE MOLAT !

ikar

Ne treba ukinuti kao 9ku nego uskladiti. Jutarnji polazak na 7:40 iz grada je krcat od početka do kraja. Da se polasci usklade sa vremenima predavanja bila bi sigurno puno popunjenija tokom dana. Autotrolej primjenjuje metodu "vozite se kad nama paše, a ne kad vama paše".

Shole

Nije mi jasna jedna stvar;  cijelo vrijeme fali minibusa pa zalutaju SU220 na devetku, na Medveju....  a u zadnjih par dana  na Kampusu je minibus (598 uzmu na trojku), i što me posebno iznenadilo - na 5A ROTOR-TIBLJAŠI isto jedan caccimali !!!!  Ta linija i jest zamišljena kao minibus linija, ali NIKADA odkad je uspostavljena pred skoro 2 godine nije vozio minibus (uvijek nešto tipa 587).  Znači, osim redovnih linija koje pokrivaju minibusi (i kojih stalno fali) sad odjedanput i još dvije extra linije se popunjavaju minijima  :o

kico101

Citat: Shole  u Prosinac 14, 2011, 19:13:36
na 5A ROTOR-TIBLJAŠI isto jedan caccimali !!!!  Ta linija i jest zamišljena kao minibus linija, ali NIKADA odkad je uspostavljena pred skoro 2 godine nije vozio minibus
Vozilo, vozilo. Ja bijo sa 114 ( vozijo jedan koljeg ). Ali, istina, to je bilo vrlo rijetko.
Btw, nitko me ne može uvjeriti da je 8A potrebna ( eventualno zbog jednog ili 2 polaska koji su popunjeni , a ostalo "cirkulacija zraka" ).
U vrijeme kada je Trolej imao 250 autobusa, na bivšoj dvojci 9 do 11 u krugu, nikome nije padalo na pamet otvarati ovakve alibi linije ( hoćemo pokazati da nam je stalo do dočasnika bolonjeza na ona 3 faksa ). Uostalom, u povratku svi ionako idu na 2-ku. Ako se želi linija kroz Kampus, neka ima neki smisleni takt i trasu, a ne ovako.
Hoćemo puno linija i polazaka, u ovim uvjetima kada cjelodnevne smjene odrađuju 412,436 i slični, tada ćemo imati ovo što sada imamo i gore od toga.
Hoćemo bolje? Ok, HITNO nabaviti 40 novih autobusa i 5 minibusa, u garažu vratiti mehaničare i električare u potrebnom broju i evo renesanse. Nema love? E, pa ima (samo je treba tražiti na pravome mjestu ).
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Shole

Linija 8A bi imala smisla da SVI polasci sa Jelačića idu u 45, a odozgora u 10.  Ne počinje svima fax u 8 nego svakako. A pošto su naši inžinjeri iz tehnologije diplomirali u Zagrebu preko afere Index, vjerovatno ni neznaju što je to akademska četvrt jer nikad nisu išli na predavanja.  Valjda bi nam trebao bit interes da omogućimo tim ljudima da stignu na vrijeme gore ako sat uvijek počinje u 15, i da se imaju čime vratit ako završava u 00

mivano

Citat: Shole  u Prosinac 14, 2011, 21:59:40
Linija 8A bi imala smisla da SVI polasci sa Jelačića idu u 45, a odozgora u 10.  Ne počinje svima fax u 8 nego svakako. A pošto su naši inžinjeri iz tehnologije diplomirali u Zagrebu preko afere Index, vjerovatno ni neznaju što je to akademska četvrt jer nikad nisu išli na predavanja.  Valjda bi nam trebao bit interes da omogućimo tim ljudima da stignu na vrijeme gore ako sat uvijek počinje u 15, i da se imaju čime vratit ako završava u 00
Kao student moram te ispraviti. Predavanja obično završavaju u 45. Nijedan profesor ne predaje do 00.

zvone16

Connecto danas na 10a a jučer na 26
ZvoneXp

little-perfect-fairy

U 20.35h veceras, samo je jedan bus otišao sa Delte. 693 vozio i za Mune (tablica) i za Pasjak.

Shole

U  Permanima je 698 veza za Mune