Reklame i druge improvizacije na autobusima

Autor nukleusri, Studeni 29, 2007, 00:20:36

Shole

Ma o čem vi pričate, displej se najnormalnije vidi.  Šta ne vidite da ima još crnog ruba između zelene reklame i prvih pixela koji se obično ne koriste

Boki651

Moje isprike, tek sam se sada malo zagledao i vidio ono o čemu Shole priča. Na prvu sam pomislio da je neka "A linija" u pitanju, pa da se broj ne vidi.

jedan_019

KATASTROFA - preblaga riječ za ove reklame što se tiče vizualnog pogleda, ali ajd, barem se Autotrolej malo trgnuo po tom pitanju pa da zaradi i od reklama...

ikar

672 hauba cijela Roletarstvo Dodić. I ostao u kvaru na Teti Roži oko 9:30, antifriz se slijeva u potocima nizbrdo  ;D

Shole

....i točno preko onih gradela iznad motora su došle slike raznih terasa, balkona i velikih stjena sa roletama, al nažalost slike se uopće ne vide jer je sve isprekidano.  Zar nisu malo izmjerili najprije di bi šta moglo doć pa na ravne površine stavit interesantne stvari.  S marketinške strane pomak je difinitivno vidljiv, tj. netko je očito počeo vodit računa o tome da se bar neka sića ušićari od reklama, al sa dizajnerske, estetske (ili kako već to nazvat) strane, reklame su često bezveze.  Autotrolej nema ništa s tim, nego firma koja to postavlja, koja je zakupila oglasni prostor, pa me čudi da im nije u interesu da reklame budu estetski čim privlačnije, a ne nešto nabrzinu

shef

Za prvi radni dan u 2012. jedna novost. 418 ide u svoje četvrto desetljeće u novom izdanju - bez Raiffeisena.
Koliko sam uspio na brzinu vidjeti (desni bok) limarija nije u toliko katastrofalnom stanju, ali zato je dosta boje skinuto.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

Valjda nije Raiffeisen uplatio ratu.  Baš mi je drago da su ju skinuli jer je to jedini SG220 koji je  na generalki dobio onakvu shemu bojanja ko Sanosi i Tamovi.  A boja je sigurno otpala jer su jarani kidali foliju umjesto da su ju grijali.

Bari

707 dobio odozada reklamu za Kimi comerce, slika kasnije  :)
KREPAT MA NE MOLAT !

ikar

704 je također, ali za neku drugu keramiku (koliko sam nabrzinu vidio).

Shole

A 720 ostao bez svoje reklame.  Dragec52 valjda odvolontiro svoje  :)evil

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

kico101

Stvarno moraš biti stručnjak da garažni broj nalijepiš ovako inteligentno. Što bi falilo da je nalijepljen 30 cm više.
Btw, ove reklame preko stražnjeg dijela možda i jesu funkcionalne ( osobito na stajanju na semaforu možeš lijepo pročitati što piše iz automobila ), ali osobno bih volio reklame u izvedbi all over kao što je to napravljeno na 670.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Shole

A taman smo bili pohvalili 706 i njegovu KIKU da je broj baš lijepo zaljepljen, i onda opet sve uspiju usrat sa 704, 707 i 672. 
Al ovi što lijepe brojeve su stvarno nenadmašni stručnjaci.  NITI JEDAN bus kojem naknadno zalijepe broj ne liči na ništa.  705 sve pobjeglo desno. Na sredini haube, točno iznad sredine registracijske pločice počinje brojka 7, a di su još ove dvije !?  Sva sreća pa je razbijen pa možda sad dobije normalno zaljepljen broj.  610 osvanuo sa novim zadnjim krajem, a kod njega pak suprotno.  Nula je na sredini, a sve ostalo pobjeglo ulijevo. Valda im se žurilo pa nema ni žute crte po dnu.  Baš me zanima na šta će ličit 650 kad izađe za koji dan sa novom haubom.

ikar

NP-549