AP Imotski / Autoherc Metković – fotografije

Autor autobusi.org, Studeni 23, 2007, 23:31:21

maky

Citat: Tomek  u Siječanj 09, 2012, 23:47:55
Sa strane kod prednjih vrata malo piše -- Desing: Bob Lee  :D(slavni dizajner Neoplana, kreirao Starlinera I)
:-*

Jednostavno prekrasna! Nadam se da to nije jedina prinova...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

COVIK

Citat: maky  u Siječanj 09, 2012, 23:53:26
Citat: Tomek  u Siječanj 09, 2012, 23:47:55
Sa strane kod prednjih vrata malo piše -- Desing: Bob Lee  :D(slavni dizajner Neoplana, kreirao Starlinera I)
:-*

Jednostavno prekrasna! Nadam se da to nije jedina prinova...

Bilo bi dobro da je nitko ne slika bar mjesec dana,sad izgleda odlično.A onda je slikat pa usporedit slike?
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

martin

Ja neznam sta su svi naostreni na IMOCANE i MILU pa se stalno podrugivaju , ljudi kupili novi bus PA NEK IM JE SA SRECOM 8)
SETRA Fahrzeuge Omnibusse mit Stil

im

kako će mo raspoznavat temsu kad dobije šemu autopodzeća tj autoprevoza mostar kad je ista ko i njihova ;D ;D ;D

bridge

Pridružujem se čestitkama i puno sreće za prinovu. Samo jedna napomena što se tiče održavanja,Autoprevoz Mostar ima 2 iste i ne da ih ne održavaju nego nevide servisa s njima i do danas su u odličnom stanju,tako da će nabrijani Imoćanci imat priliku dokazat kako i oni imaju smisla za sačuvat bus.Svi ostali izgovori kako su busevi stalno u eksplataciji i nemaju novaca za odžavanje mislim da nisu opravdani.Mostarci su u još većoj financijskoj poteškoći i težim uvjetima od Imotskog.

zvone13

Daj sjasite s glupim komentarima , treba ljudima cestitati na prinovi a ne odmah kenjati (kako ce unistiti bus)  ako uniste bus , unistili su svoje a ne od ovih pesimista
vjerovatno ni 1% od ovih sta se rugaju Autopoduzecu nisu se nikada ni vozili s njim
najlakse se drugome smijati i rugati , pogledajte sebe i ono sta radite u svom zivotu....

Shole

Pogledaj malo i ti autobuse drugih prijevoznika pa onda pogledaj vaše rage.  5 komada iz BRIONA došlo ko iz dućana. Pogledaj ih sad. 

im

da su ko iz dućana nisu!pogledaj i ti ostale nekad velike firme koji vise nema ili vise o dlaci a ap je u zadnji po godine uzeo 7 autobusa i lagano se čupaju iz g...a a bio je na dnu dna.

Tomek

Inače vlasnik Autoprevoza Mostar i Autopoduzeća Imotski je isti pa nije ni čudo da je stigla ova Diamond. Očito se pokazala kao dobar bus. A što se tiče održavanja, sigurno će se popraviti stanje, dobro je da je krenulo s obnovom ;)

zvone13

moze se reci da je casa napola puna ili napola prazna , znaci kako kome odgovara ili ce mo nekoga pljuvati ili hvaliti to je osobno misljenje
neki ovdje zele reci da Imocani unistavaju autobuse , tj. Imocani su losi vozaci ILI ????
u Imotskom nisu problem vozaci nego je problem neodrzavanje (vjerovatno nedostatak novca)
u drugim firmama vozaci lome i unistavaju autobuse  ali to se prikrije dobrim i stalnim odrzavanjem, u nekim firmama su autobusi non stop u radioni
a  ovi autobusi iz Brijuna da su ka iz ducana bili bi jos u Brijunima a ne u Imotskom,  ljudi su ih prodali jer im ocigledno nisu adekvatni za njihove linije
a Imocanima ce posluziti da im zarade nove autobuse
netko ih mora izvoziti do kraja, sta su ih ovi iz Brijuna trebali baciti u otpad

u Africi postji groblje slonova pa tako mora postojati i groblje autobusa

Shole

U biti osim Mileta, mislim da nikad nitko nije spominjao vozače Autopoduzeća IM.  Miljon puta je rečeno da je stvar u (ne)održavanju.  Vjerujem ti kad kažeš da busevi iz Istre i nisu bili nešto posebno, al isto tako moraš priznat da su u vrlo kratkom periodu postali drastično gori. 

nidi

Bez ljutnje Zvone13 ali vozio sam se s njima, veliki problem je u neodržavanju ali isto tako pridajmo važnost i načinu kako se voze autobusi, zašto su izlupani... Jednom prilikom u makarskoj sam imao priliku se voziti s prinovom iz briona (man), linija koja ide Dubrovnik-Zagreb. Prvo greška vozača ubacivanje u rikverc uz strašan zvuk škripanja u mjenjaču koji traje cca 10s dok ne upadne pod silom(svaki vozač a posebno kako ti kažeš ovi s milionima) trebao bi znati da ce to riješiti ako ide prvo u drugu pa u rikverc, zatim autobus se još kreće u rikverc a on ga već gađa u drugu pod silom i naravno opet isti zvuk... To je jedan od primjera šta sam vidio da ne idem dalje. Svakog poštivam i cijenim ali onom kom je stalo do vozila koje duži i koje mu donosi plaću to nikada neće učiniti, ili pak na autoputu ga utjera u blokadu 110km/h i onda bus neprestano trza, zar je teško staviti recimo 109km/h pa će se to izbjeći, pa onda šaltanje svake brzine na neoplanima debelo nakon što on daje signal za prevelike okretaje...Euroliner dolazi na AK u Splitu s upaljenim kočnicama sve se dimi iza njega, aparatima ga gase, ali naravno vozača boli ona stvar za to, a to nije ni malo profesionalno zar ne? Oprosti ali svatko bi trebao snositi krivicu za svoje postupke pa bi se onda možda i lakše održavalo... :-X
*****  V     O      L       V       O   *****

Majstor

slazem se imao sam priliku raditi na vozilima Briona koji su sad u Im i nisu groblja solidna su to
vozila  naravno da sada u Im odrzavanje nije na nivou tih vozila pa pogledajte im vozni park oni stariji Neoplani katastrofa / nisu dijelovi skupi kad ih navrijeme ugradis / i sva ta silna improvizacija
zadnji biser je blatobran na Tourismu
a vozaci su im posebni / neodgovorni i bahati / haravno ne svi nekolicina s kojima sam se susreo
u raznim prilikama
sjecam se Setri 400 kad ih je leasing uzeo bile su dobro zapustene i izgrebane ko i ona zadnja dva
nesretna Higera
Generalno neodgovorno
Samo mi sudite pošteno !

tomekk

Po mojem je to i rezultat očito lošeg rukovodstva.Jedan pravi šef bi takve stvari riješio i stavio pod kontrolu.
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

bridge

Samo ću reći jednu veliku zamjerku Imoćancima kao vozačima i nema se nitko pravo ljutit na to jer je istina,
Naime to su ljudi sa milionima u guzici i slažem se,aliiiii odmorište Janča,a vjerujem da će uskoro i ostali,više ne daje nikakve gratise za neko jelo i piće osim kave ili čaja,
zaslugom Imoćanaca i njihove bahatosti.O macoli da ne govorim,da te sramota bude reci da si vozač,kakve komentare konobari i usluga imaju na njih.Oprostite ali svima nama na putu dobro dođe da se nešto pojede i da te ljudi počaste,a ne na gratisima izvoljevat kojekave želje i obilate gozbe,i onda se još ponese za doma a u zagrebu,ako se nije stiglo ponijet kupi se pašteta i to je ručak do macole....
Istinito ali žalosno,i velikim dijelom se prepisiva Imoćancima,ima naravno i još njih takvih.Od ovog primjera se može dosta zaključit,ako ništa kako čuvaš svoj vlastiti obraz,a onda ćeš dobit rezultat kako čuvaš nešto tuđe i javno dobro.