Croatia bus - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:00:52

Tomek

Marek

U 11. mjesecu sam čuo od vozača Čazmatransa i Veolie da će Croatia Bus prodati 20 autobusa.

Zna li netko više o tome?

Majstor

Kažu banka će uzeti za polog za nova vozila / živi bili pa vidjeli /
Uskoro vise
Samo mi sudite pošteno !

kampanjac

U utorak 03.01. 2012 oko 21:50 viđen N1116 od Croatie na austrijsko-njmeačkoj granici Bad Reichenhall (Salzburg) u smjeru Njemačke..ne bih znao liniju, al ima sigurno neko s foruma ko zna... ;D

Marek

Citat: kampanjac  u Siječanj 06, 2012, 15:32:38
U utorak 03.01. 2012 oko 21:50 viđen N1116 od Croatie na austrijsko-njmeačkoj granici Bad Reichenhall (Salzburg) u smjeru Njemačke..ne bih znao liniju, al ima sigurno neko s foruma ko zna... ;D

Možda na Zagreb-Dortmund ili Županja-Frankfurt.

kampanjac

Citat: Marek  u Siječanj 06, 2012, 22:30:37

gle, nisam sicher za autobusne linije, al ak ide za dortmund ili frankfurt sumnjam da ide preko salzburga...onda bi išel gore na suben pa na passau...bliže je...dole si radi nepotrebnu kilometražu a i puno duže je..neznam, možda se varam al sumnjam da bi zato išli dole..jel drži croatia koju liniju prema stuttgartu?

mate

Citat: kampanjac  u Siječanj 07, 2012, 12:12:15

gle, nisam sicher za autobusne linije, al ak ide za dortmund ili frankfurt sumnjam da ide preko salzburga...onda bi išel gore na suben pa na passau...bliže je...dole si radi nepotrebnu kilometražu a i puno duže je..neznam, možda se varam al sumnjam da bi zato išli dole..jel drži croatia koju liniju prema stuttgartu?

Mislim da imaju prema Stuttgartu, isto liniju samo ne znam da li u 16 ili 19 krece iz Zgb

kampanjac

e onda bi to mogla biti ta linija u 16:00...i oko 21:45 je na granici...bravo mate!

tomekk

To je onda linija za Frankfurt koja ide preko Stuttgarta s polaskom u 16:00 s Ak Zg.
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

busfan

Citat: kampanjac  u Siječanj 07, 2012, 12:12:15

Jeste da je blize Frankfurt perko Subena, ali 99% prevoznika ide na Salzburg jer najvise putnika ima u Munchenu i Stuttgartu.
Na Suben jedino mozda ide Berlin ili Hamburg(mada i to rijetko posebno Touring), ali njihovi polasci su rijedji jer idu jednom ili dvaput sedmicno

Tomek

Najmanje 4 njihove O404RHD koje je zapljenio Zovko su prodane u Njemačku od kuda će dalje za Emirate ili Afganistan gdje su O303 i O404 jako na cijeni.

kampanjac

tako je, ja se sreo na maclju prije jedno mjesec dana, na izlazu iz hrvatske s jednim kamionom, na labudici vozio jedan O404 od croatie ali poskidan logo...

Tomek

To ti je Vincekov, ne Croatiin Megaliner, Vincek ga je kupio prije par mjeseci.

lerotai

sorry nisam vise u toku - vidio sam ga i odma sam pomislio da je direkt od cb - sorry
no sikiriki