Tipovi autobusa na linijama

Autor maky, Prosinac 01, 2007, 17:59:05

maky

Danas sam vidio da se uz "snježnu" liniju, te liniju 3, po gradu održava i linija 6. Vozi neki solo Lion`s City...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Winamp

Danas:
Jedinica vozi Traj. luka-Starine
Duja ne vozi
Trica vozi normalno
Četvorka ja mislim ne vozi
Petica vozi
Šestica vozi od City Centra (Vukovarska, Domovinskog rata, Hnk, Nazad ide iz Domovinskog rata livo u Vukovarsku)
Sedmica vozi
Osmica vozi
Devetka ja mislim da vozi
Od 10-tke do 16-eske ništa ne vozi
Sedamnaestka vozi
Osamnajstica ne vozi
22- dvojka vozi
24- Ne vozi
25- Vozi
26- Ne vozi
27-Vozi
28- Vozi- došla do Žrnovnice dalje ne ide
29-tka je jutros vozila iz Tugara
30-Vozi
31-34 Ne voze
35 Vozi
36 Ne vozi
37 Vozi
38 Ne vozi  
60 Vozi
Snježna linija vozi od Peugeota ali ne ide kroz Mostarsku!
Dalje ništa ne vozi

Tomek

Već su dva dana prošla, a linije još ne voze. Sramota..

Paško

Uvjeti za pješake su danas najgori. Sve je zaleđeno i vrlo je teško hodati po ledu, naravno. Škole nema (vjerojatno neće biti ni sutra kakvo je stanje). Od tih linija koje je Winamp spomenuo puno njih ne vozi redovno...

Do HNK ne vozi ništa pa tako ni šestica. Skreće iz Domovinskog rata u Vukovarsku odmah jer se do Prime nemoguće probiti (led).

Kažu da će danas i sutra ponovno padati, a onda ćemo se ponovno vratiti na prošlo stanje.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Winamp

Većina ih vozi na pola sata i puni sat

Mudrac

Ma sramota,jos se prosli tjedan govorilo kako ce biti snijega,i svi su kao bili pripremljeni,ceste ce se odmah ocistit...ma da...

baco

Citat: Winamp  u Veljača 06, 2012, 08:25:59
Danas:
Jedinica vozi Traj. luka-Starine
Duja ne vozi
Trica vozi normalno
Četvorka ja mislim ne vozi
Petica vozi
Šestica vozi od City Centra (Vukovarska, Domovinskog rata, Hnk, Nazad ide iz Domovinskog rata livo u Vukovarsku)
Sedmica vozi
Osmica vozi
Devetka ja mislim da vozi
Od 10-tke do 16-eske ništa ne vozi
Sedamnaestka vozi
Osamnajstica ne vozi
22- dvojka vozi
24- Ne vozi
25- Vozi
26- Ne vozi
27-Vozi
28- Vozi- došla do Žrnovnice dalje ne ide
29-tka je jutros vozila iz Tugara
30-Vozi
31-34 Ne voze
35 Vozi
36 Ne vozi
37 Vozi
38 Ne vozi  
60 Vozi
Snježna linija vozi od Peugeota ali ne ide kroz Mostarsku!
Dalje ništa ne vozi

27 - ne vozi jer 28 se nekako ispenja do gornje zrnovnice a dalje je jednostavno nemoguće
29 - vozi do Srinjina (dalje ide vrlo teško)

maky

A Winamp šta trkeljaš bezveze samo da nešto napišeš... Idi dole na pazar po ovoj buri pa popiši šta vozi, a šta ne, a ne nagađat ja mislim ovo, ja mislim ono, jer bezveze ljudima daješ krive informacije...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Winamp

@maky ja sam bio na pazaru jutros i popisao sve linije koje voze jedino za liniju 9 nisam 100% siguran

maky

Citat: Winamp  u Veljača 06, 2012, 17:47:55
@maky ja sam bio na pazaru jutros i popisao sve linije koje voze jedino za liniju 9 nisam 100% siguran
E pa vidiš linija 9 ne vozi, niti je vozila, linija 16 vozi, a uostalom, sve ti je bilo javljano na radiju tokom dana...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

moonlight

Citat: maky  u Veljača 06, 2012, 16:21:38
A Winamp šta trkeljaš bezveze samo da nešto napišeš... Idi dole na pazar po ovoj buri pa popiši šta vozi, a šta ne, a ne nagađat ja mislim ovo, ja mislim ono, jer bezveze ljudima daješ krive informacije...
Umjesto smrzavanja na pazaru i popisivanja linija koje voze, logičnije je da je Promet na svojim web stranicama objavio obavijest koje linije voze a koje ne, a ne da već 3 dana gledamo jednu te istu obavijest o idiotskom "snježnom danu" zbog koje staje sav život u gradu (tj. podmetanje problema pod tepih).

maky

U svakom slučaju je trebalo, iako je na radio Dalmaciji u vijestima više puta spomenuto koje linije voze i po kojem voznom redu.

A opaska je upućena Winampu jer inače piše samo da piše i uza sve obavijesti krivo napiše, ali to nije bitno, bitno je da nešto piše...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Paško

Naravno da je trebalo staviti prije, ali dobro je i da je sad nešto osvanulo. ::|

Citat: http://www.promet-split.hr/u utorak, 07.02.2012.g. u 08:00 sati prometuju dolje navedene linije na sljedeći način:

linija broj 1 prometuje izmijenjeno od Starina do Trajektne luke svakih pola sata (na puni i na pola sata)
    linija broj 3 prometuje po voznom redu
    linija broj 5 prometuje po voznom redu
    linija broj 6 prometuje izmijenjeno od City Centra One do OPĆINE, pa skreće lijevo u Vukovarsku (ne prometuje do HNK) po voznom redu
    linija broj 7 prometuje po voznom redu
    linija broj 8 prometuje svakih 30 do 45 minuta
    linija broj 16 prometuje izmijenjeno od "GREBENA" do Trajektne luke (ne prometuje do HNK) svakih pola sata  (na puni i na pola sata)
    linija broj 25 prometuje po voznom redu
    linija broj 28 prometuje po voznom redu
    linija broj 29 prometuje, ali bez pridržavanja voznog reda
    linija broj 35 prometuje, ali bez pridržavanja voznog reda
    linija broj 37 prometuje po voznom redu
    linija broj 60 prometuje po voznom redu
    posebna linija BRDA - OPĆINA - TRŽNICA - POLJIČKA prometuje svakih 15 minuta
    prigradske linije prometuju otežano zbog uvjeta na cesti
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Josip-Split

linija 8 prometuje redovno a na njoj prometuju 2 man lion's city-a (nisam gleda gb  :-\ ) i gb.123 (  buljimir )(mogu reč da 123 ima jako dobro grijanje i super se snaša po današnjim uvjetima)
linija 26 se je bezproblema popela uz onu uzbrdicu na šinama ,ali nije išla do zadnje stanice a bus je gb 176
na liniji 1 je gb 180
linija 5 se okreče oko suhoišanske...kao i obično vozi gb 262
na snježnoj/posebnoj liniji su gb 264 i 265....
vidija san jednog lions city-a sa displeom linije 4 ali nije ništa navedeno na prometovoj stranici...vidija san ga kod opčine...kuda ide ja nemam poima i neču ništa zaključivat

Degeneral