Kvarovi autobusa (1)

Autor tamlover, Studeni 27, 2007, 15:10:02

marin

NE, siguran sam da je bus 202 na liniji 115. To je bilo negdje oko srijede možda.

Ivan1983

ja sam vozio 220 i liniju 116 i trazio sam u garazi da mi isprintaju da su vrata u kvaru tako da sad ko je u pravu????

tramvajac 92

Moguće da je taj  bus123 završio i na 115, jer sam i ja vidio na Remizi neki Citaro s papirom na 3. vratima..
Moguće da je to bio baš 220..

marin

Citat: zetovac  u Veljača 19, 2012, 00:10:53
ja sam vozio 220 i liniju 116 i trazio sam u garazi da mi isprintaju da su vrata u kvaru tako da sad ko je u pravu????
Živim u Španskom i vraćao sam se doma (valjda nisam fulao liniju ), na trećim vratima busa 202 bilo je RUKOM napisano vrata ne rade!!!! Btw, pitaj u garaži za bus 202 ako netko zna!

sokre

Bez fotke nam dokaza...  8)

GT-R

Gbr. 511 stoji kod semafora na Slavonskoj u Krugama u smjeru zapada, vjerojatno 107, sva cetri zmigavca i iza VW Crafter. Vozaca za volanom nije bilo.

sokre

817 i Crafter su oko 17 sati stajali na stanici poslije Buzina prema Velikoj Gorici.

U trenutku kada sam prolazio, mehaničar je hodao po busu, a ispod motora je bila lokvica nekakve tekućine ...

Pokraj lokvice odložene na podu sam zamijetio i kombinirke ..

Vjerojatno mu nije bilo ništa strašno, jer sam ga za sat - dva vidio kako (sam) ulazi u APVG ..

GT-R

Upravo Citaro G II na 234 ostao u kvaru kod poklinike Sunce.

marin

A na Ljubljanskoj aveniji (stanica Hrvatskog sokola smjer prema Podsusedu i Španskom) su se sudarila 3 auta prije 30 minuta tako da je malo promet u zastoju! Btw. na 107 sam vido Citelisa.

Tomek

Citaro G gbr 531 ostao prije nekih sat i pol u kvaru na liniji 268 na prvoj stanici poslije G.Kolodvora.

Portos

g.b. 22 danas oko 15.40h u APP došlepala ZET dizalica

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

conecto

Malo rjeđa slika, ali došlepali su i MAN-a - gb 454
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

tramvajac 92

Opet ili je to odšlepan sa linije 224?

Neprilagodjen

oko pola 11 gbr. 548 ostao u kvaru kod MSU, oko 6 gbr 531 ostao u Galzenici u kvaru..

sokre

Kada smo kod kvarova, kako se reagira ako se pokvari noćni 268?

Šalju novi? Koliko se čeka zamjena?

Palo mi je to na pamet kada sam pročitao ovo sa 531 na Galženici ..