Vozni park

Autor Dorijan, Studeni 22, 2007, 08:53:06

zvone16

Ovakav bus dolazi i ljudi se švercaju  :)

I ovakav odlazi :D

ZvoneXp

MB Citaro

ovo je baš loše, vozni park svakim danom sve gori i gori umjesto bolji i bolji

kico101

Meni se čini da su putnici svakim danom sve gori i gori, jer ovo na slici mi više izgleda na nasilno izguravanje vrata iz ležišta, nego ispadanje samo od sebe.Na temelju čega očekuješ da će vozni park biti sve bolji i bolji, kada je novaca za održavanje sve manje ( a i ljudi koji su na pravom mjestu i znaju svoj posao ). S obzirom na tretiranje problema od strane gradskih vlasti, u bliskom razdoblju valja očekivati nova ispadanja autobusa iz prometa, te novo "povećanje standarda" voznih redova.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Shole

s obzirom na to kolika se sredstva odvajaju za njegovo poslovanje, Autotrolej funkcionira predobro !

BARCODE

Kada sam vidio ovu sliku šokirao sam se. Jesu li ti ljudi u opće svjesni kako je opasno ovo što oni rade.
Ovo se može nazvati VOZITI SE BEZ KARTE PO CIJENU VLASTITOG ŽIVOTA
Za prave prijatelje idem kroz pakao,a neprijateljima ću rado pokazati put do tamo.

Shole

Al mi isto tako nije jasno kako je vozač mogao nevidjeti ovako nešto. Pa moraš na desno ogledalo primjetit da ti nešto iskače iz linije vanjskog ruba vozila.  Trebao je odmah sve istjerat van i pravac garaža.  Nikakvo podlaganje sa klocnama i letvama jer staneš na stinici, klinci to skinu, izađu van a ti si misli

ikar

Ista stvar je bila s vratima na 596 prošli tjedan, samo ona su doslovno ispala iz ležišta i krilo je stajalo otvoreno svo vrijeme.

Nije mi jasno zašto vozači voze tako, pravila su jasna - svi van i u garažu!

BTW - taj 591 je toliko dobar da nema ni roletnu za sunce naprijed kod vozača...

NP-549

Ne mjenjaju se oni plastični kotačići na vodilicama sve dok vrata ne ispadnu van. Prije se to nije dešavalo jer se mjenjala vodilica na vrijeme, čim bi imala malo lufta.

mivano

597 je imao ovakav problem prije 2 tjedna na srednjim vratima.

BARCODE

Svaka roba je potrošna svemu jednom  dođe kraj
Sve se jednom mora pokvariti, ali nije sad problem
to proalem je u  nama ljudima. Isto tako ovi putnici
koje vidimo na slici ako ih tako možemo nazvati
mogli su doći do vozača i upozoriti ga o neispravnim
vratima , ali nisu. Zašto nisu to je zapravo problem svi nas
vozča i putnika kmunikacija i osobni interes ništa drugo.
Za prave prijatelje idem kroz pakao,a neprijateljima ću rado pokazati put do tamo.

kico101

Već duže vrijeme ne vidjeh:
436, 536,581,583, 584,593, 596, 606, 616,620,621,623,625, 650,653,656,657,658,668,673, 688,695, 705, 719.
Za neke znamo što je, za dio osobno nemam pojma. Informacije?

MB Citaro

623, 673 voze, vidio sam ih nekidan

Klanaman

650 dobio tablicu Ri-691-TF

ikar

657 blanja manje više stalno 4ku.

593 je na generalnoj (81 i 83 isto mislim)
596 vozi

536 nažalost vozi

kico101

S obzirom da se ne krećem toliko puno po gradu kao nekad, ponešto mi i promakne. Zato imam Vas. ;) Thnx.
Precrtao sam one gbr koji su pronađeni. Ostali su upitni.