Autoprevoz-bus, Mostar

Autor erobuss, Prosinac 08, 2007, 13:22:09

Man lion's coach

Evo da pohvalim vozace Autoprevoz - Bus Mostar koji su sinoc zaglavili u snijeg u Bijeloj 25 km od Mostara ... Naime oni prebacili sebi u autobus, narod koji nije imao nikavog grijanja u autima i putnike iz jedog autobusa, posto je saobracaj potpuno zaustavljen na dionici puta M17 Mostar - Konjic

elvis

Istina,4 autobusa su tu ostala,svi putnici su presli  u jedan autobus...do ovog trenutka jos uvijek su tu i ne zna se kada ce se pokrenuti saobracaj,u Konjicu sad ima oko 150 cm snijega i prije par minuta je prestao padati...

Man lion's coach

Dobio sam informaciju maloprije da su poceli sa izvlacenjem ... Snjezne lavine su uzork ovog zastoja .. Putnici se nalaze u Autobusu preko 20 sati na debelom minusu ..

Man lion's coach

Trenutno mislim da jedini rade za Sarajevo, i to imaju 2 polaska u 11:00 i 15:00 za Sarajevo, i iz Sarajeva u 09:00 i 15:30 .. Da naglasim autobusi na ovim linijama su non stop puni, juce je ovaj polazak u 15:00 imao 65 putnika..

Tomek

Isuzu zameten u snijegom zatrpanom Sarajevu

Man lion's coach

Cuo sam da se u Stocu potpisuje neka peticije koju ce odnijeti u Autoprevoz kao da bi otvorio linije Stola - Mostar

elvis

A dok u APB ne stigne peticija oni provode vrijeme radeci na sivom MAN-u kojeg su 29. februara opet negdje razbili...

Man lion's coach

Nikakvo cudo, non-stop su na putu .. Cak nemaju dovoljno niti auta, vec imaju ugovorenih nekoliko vanrednih voznjih za inozemstvo .. Pa se sve vise prica o prinovama .. Sad hoce li ista biti vidjet cemo ..

5AR

Isuzu na superbrzoj liniji iz Zagreba pred desetak dana, na izlazu za Karlovac 50 metara prije nego počinje traka za isključivanje na mojih 90 me pretiče i onda skreće desno.  :-\

i danas

elvis

Jucer su u Sarajevo na carinu stigla 2 MAN-a LC,prinove u APB Mostar,probat cu danas uslikati ih..

Man lion's coach

Elvise da ne znas kakvi su otprilike, ja sam cuo da ce biti 2-3 godine stari ???

elvis

Stariji su sigurno od te 2-3 godine,jedan je isti kao i onaj sivi LC 1.gen. sto vec imaju,a drugi je 2.generacija...

Parkirani su kod Sejarija u Blazuju

Man lion's coach

Ma to je malo preuvelicano sigurno nekog od radnika .. Kako god sretno im ..

Man lion's coach

Citat: elvis  u Lipanj 07, 2012, 17:07:08
Stariji su sigurno od te 2-3 godine,jedan je isti kao i onaj sivi LC 1.gen. sto vec imaju,a drugi je 2.generacija...

Parkirani su kod Sejarija u Blazuju
Izvini Elvise, mozda smaram, ali koje je boje taj drugi coach?

elvis

:D pitas jel negdje gresku neko napravio u postavljanju slika...jeste...

Oba MAN-a su sive boje...