Transport magazin

Autor Tal, Ožujak 13, 2008, 00:37:00

erobuss

Tal krokodilske suze ronim... Nema TM ni za lijeka  :'( :'( :'(

Tal

Znam, malo prostora za sve zadovoljiti. Ali je zato test temeljit, na šest stranica. Za broj 3 koji izlazi u srpnju planiran je posebni prilog o autobusima...
E,da, tu je i tehnicka tema vezana uz autobuse: dizel protiv CNG-a s dosta zanimljivim podacima....

Tal

Citat: erobuss  u Svibanj 07, 2008, 21:23:49
Tal krokodilske suze ronim... Nema TM ni za lijeka  :'( :'( :'(

Sala, posta mi je kasnila s ugovorima za slanje po povlastenoj tarifi pa cu to od ovog broja bez problema moci raditi....  :)

erobuss

Odrješujem te od grijeha u ime Oca i Sina i Duha Svetoga. Idi i ne griješi više  :D

man750

Znaci do nas dolazi tek u ponedjeljak(mislim na krajni jug), osim ako tal osobno ne donese.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

Tal

Vidimo se u subotu na kavi....   ;)
Daj onda da napravimo mali meeting u Gradu!!!!

Eurobus av120

nadam se da će u nekom od brojeva bit i nešto o dobrom starom eurobusu av120 :P mogli bi posjetit presečkog ;)

erobuss

Da se malo pohvalim, pičim sad na kavu s Tal-om. Došlo i to na red  ;D

Servis

Citat: erobuss  u Svibanj 11, 2008, 13:23:22
Da se malo pohvalim, pičim sad na kavu s Tal-om. Došlo i to na red  ;D

Javi dojmove sa te "seanse". :D

stipe15

Zašto je na naslovnici uvijek kamion?? >:(

erobuss

Stigao sam doma, Tal je već oko Imot(c)kog ide za ZG  ;D
Kavica se pila na +40 kod Sevkinog je....  :D :D

Dobio sam cijeli sijaset TM-a, ovom prilikom se našem glavnom i odgovornom zahvaljujem.  8)

Tal

Citat: erobuss  u Svibanj 11, 2008, 16:08:55
Stigao sam doma, Tal je već oko Imot(c)kog ide za ZG  ;D
Kavica se pila na +40 kod Sevkinog je....  :D :D

Dobio sam cijeli sijaset TM-a, ovom prilikom se našem glavnom i odgovornom zahvaljujem.  8)

Nema na cemu, a glavni i odgovorni ce sad nakon sto vecera isprobati tekuce specijalitete iz Hercegovine... Bas si me razveselio!!!  :)  Hik... hik...

man750

Citat: Tal  u Svibanj 11, 2008, 22:00:35

Nema na cemu, a glavni i odgovorni ce sad nakon sto vecera isprobati tekuce specijalitete iz Hercegovine... Bas si me razveselio!!!  :)  Hik... hik...
Hoce ostat sto do cetvrtka kad vec nismo nista popili na Stradunu?
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

Tal

Novi broj Transporta

U subotu 05. srpnja na kioske je stigao novi broj revije o gospodarskim i flotnim vozilima, vozačima i cestovnom prijevozu – Transport. Osim 92 stranice sadržaja, Transport po običaju donosi i posebni prilog Vozač

Kao što je i najavljeno, treći broj revije Transport u subotu 05. srpnja stigao je na kioske. Ova specijalizirana revija koja osim komercijalnih vozila jedina u Hrvatskoj obrađuje problematiku flotnih vozila, tj. osobnih vozila zanimljivih firmama, i ovog puta svojim čitateljima donosi pregršt zanimljivih testova i informacija. Iz sadržaja broja koji je na 92 stranice izdvojiti ćemo testove novog modela Unimoga - U20, zatim test prvog kineskog autobusa na našem tržištu, King Longa u turističkoj izvedbi, te putničke izvedbe novog Hyundaija H-1. U rubrici Vozili smo novi Transport donosi novu generaciju Volva FH i FH16, Renault Magnum, Iveco Eurocargo, Peugeot Partner i Citroen Berlingo. Tu su i teme o motornim uljima, tehnika, priča o djevojci koja kruh zarađuje za upravljačem kamiona, tema o novim EU propisima koji će najviše pogoditi vozače bez srednje prometne škole, povijest i drugo. Od flotnih vozila Transport donosi usporedni test pet karavana srednje klase: Citroena C5 Tourer, Fiata Crome, Ford Mondea, Mazde6 i Subaru Legacyja, svi opremljeni dizelskim motorima. Također, tu je i zanimljivi šesterosjed Honda FR-V.
Po običaju, tu je i redovni prilog na osam stranica Vozač, koji nastavlja koji nastavlja tradiciju službenog glasila Hrvatske udruge vozača i autoservisera započetu davne 1948. godine.

manoplan

Citat: Tal  u Srpanj 06, 2008, 20:34:05
Novi broj Transporta
U subotu 05. srpnja na kioske je stigao novi broj revije o gospodarskim i flotnim vozilima, vozačima i cestovnom prijevozu – Transport.
http://i155.photobucket.com/albums/s283/talijanac/Transport/NASLOVNICATM3.jpg

Vidim da je izašao test King Longa u novom broju.Nadam se uskoro i jednom testu Higera. :)