Brioni, Pula – razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 12:03:53

EuroTrakker

Pozdrav iz 53nje

Paško

Citat: EuroTrakker  u Svibanj 16, 2012, 14:55:14
Da nije proba u pitanju?
Najvjerojatnije. Još uvijek je na njemu naljepnica EuroLinea. Već je ovaj bus bio na probama u par gradova (i u Splitu)
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

boro

Zadnjih mjesec dana je bio na probi u Filsu.

setra man

Tomek

mate

Citat: Tomek  u Svibanj 22, 2012, 20:53:17
Kakav MAN?

Ako se ne varam, trebalo bi biti rijec o Lions Coachu ;)

ikar

Točno, bijeli Lion's Coach. Sreo ga danas na autoputu.

nexus

Citat: nexus  u Srpanj 04, 2012, 18:25:53
Citat: zetovac  u Listopad 05, 2009, 14:31:25
Jučer u Trakoščanu S 415GT-HD

http://i241.photobucket.com/albums/ff281/touringovac/Zagorjetour064.jpg

http://i241.photobucket.com/albums/ff281/touringovac/Zagorjetour061.jpg

Jučer se vozio ovom Setrom za ZG, fenomenalan bus, udobnost na najjače, ne znam zašto i drugi, barem oni koji nabavljaju nove autobuse, ne nabavljaju tako opremljene (s takvim sicevima i razmakom, za početak)..

Za razliku od ovog novog Volva Briona, koji me u 4ipo sata uspio slomiti, sastaviti i slomiti ponovo.. Sicevi na kojima sam ja pikavac od metar sedamdes'pet razbijao koljena i nikako nalazio jednu jedinu poziciju u kojoj bi sjedenje bilo udobno.. Užas jedan.
Mislim, ja ne znam jel to do busa, iako čisto sumnjam da je, pretpostavljam da se mogu dobiti različito opremljeni.. Zar je tolika razlika u ukupnoj cijeni autobusa od siceva do siceva?

tramvajac 92

Vidim, neće ti niko drugi odgovorit, pa ću ja. Stvar je siceva i vjerojatno, premalog razmaka između redova. Jednom kad probaš Volvo APVŽ-a osjetit ćeš razliku.  ;)

bonaparte12

brioni uzeli irisbus troosovinac, boja ista nijansa crvene kao kod APVŽ
POLAKO I SIGURNO

Spiker

kako došao tako i otišao...
vidim ga u krugu servisa Irisbusa, vratili ga iz Pule...

bugar92

brioni u koperacii s florentia busom otvorili novu redovnu liniju od zagreb-sofia svaki dan u oba smjera,nadam se da ce uspjet odrzaat tu liniju,a ne kao presecki prije 8 godina probao dva tri polaska u mjesec dana pa vidio da nije islo pa se otkazao od te linije zbog manjka putnika.sretno i samo naprijed

Shole

Ima li uopće interesa za takvu liniju, pogotovo svakodnevno ?  Tko to putuje autobusom na relaciju Hrvatska--->Bugarska i obratno ?  Ajde još da možeš i Srbiju kupit, ali nesmiješ.  Nek zaziži linija, daj bože, al malo sam skeptičan

actros

i ja sam malo sumnjičav, al sretno im bilo  :-\ putnika je malo, a vozi i vlak  >:( onaj ko nema para ići će vlakom za 500-tinjak kuna, onaj ko ima može ići avionom za 1500-2000 kuna (oba smjera!)
kad se već hvataju balkana, bilo bi im bolje da povežu istru i dalmaciju sa albanijom i makedonijom; nema ni vlaka ni aviona, a albanaca i makedonaca ima koliko hoćeš

bugar92

ubiti brioni su samo u koperacii sa florentiom kolko sam skuzio bus je od florencie i putuje na svakodnevno na liniji sofia florencia u oba smjera po putem pokuplja putnike u beogradu-zagrebu-ljubljani i po italiji.uglavnom evo vise informacije o florentia busu http://florentiabus.bg/hr/.A na stranici od briona ni rjeci o ovoj liniji.
Cjena povratne karte za autobus je 550 kuna za studente stoga je puo jeftinije ic busom nego vlakom,a vlak ispadne i vise vremenski pa jos moras i u beogradu cekat sat dva za vezu.