Vozila koja nisu više aktivna

Autor man750, Studeni 16, 2009, 08:50:25

sendipula

Živjela 184-ka!

Jasenko

Citat: nexus  u Ožujak 22, 2011, 00:46:29

http://www.flickr.com/photos/stephen_rees/3633846781/#in/set-72157619845641860/

U prvom planu je g.b. 76, registracija je, čini mi se, PU-133-92. Treći u nizu bi mogao biti 46 ili 48.

46 i 48 su bili FAP g80, odnosno Sanos

shef

E sad, ili je ovo 164 pa imamo grešku pri upisu reg. oznake u vozni park ili smo ovoga ispustili negdje...
Uglavnom nepoznati autor, www.flickr.com

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Jasenko

To je samo lapsus calami. U brzini tipkanja netko vjerojatno obrnuo brojčice. Jest 164.

Jasenko

Uz malo truda, kroz neko vrijeme, cijeli (ne)aktivni vozni park od 1 do 227 prestat će biti enigma  ;D

sendipula

o-0 sa nime sam se vozio na Veli vrh ujutro u 6:50 :/ nemoguca misija sjedanja u hladan bus sa drvenim stolicama (Zima)
Živjela 184-ka!

Proxy1969

Pozdrav !

ovdje sam novi i samo mala ispravka, OOUR Lokalni Saobraćaj - SOUR Brioni Pula - Pulapromet d.o.o. nikad nije imao autobuse marke FAP (osim ona dva ex Autotrolej), ono na slici su Alfa Romeo prikoličari, zeleni je Lancia. Onaj SANOS je oduvijek bio Lagunin u Poreču. Jedina tri FAP/MB Sanosa s pulskom tablicama su vozila sredinom 90-tih kad je BRIONI privatiziran i kupljen od strane Ante Kvasine, prvi potez mu je bila kupnja tih autobusa u Makedoniji.....

sendipula

Živjela 184-ka!

Jasenko

Super, evo nekog novog na forumu po mom gustu. Prema popisu, koji jos sredujem, pp je imao i dvanaest autobusa fap g80 od gbr 34 do 45.

Jasenko

Bilo je i sedam fap sanosa iz 1966. i 1967. za lancie nisam nasao pisanih podataka. imam puno, ali kontradiktornih podataka, svaki bi mi stvarno pomogao u sustavu eliminacije. 

Proxy1969

Citat: sendipula  u Srpanj 22, 2012, 17:06:53
Znaci nije Pulaprometov ono??

Ne, nije. Od FAP - a je jedino Arenaturist 80-tih imao jedan malo kraći međugradski za prijevoz radnika iz Pule u Medulin.

Proxy1969

Možda zbrku stvaraju vozila s PU reg.pločicama, a koja su bila u vlasništvu Autotransa i stacionirana po Istri.... ??? Koliko se ja sjećam Brioni Pula i kasnije Brioni i Pulapromet barem od 70-tih na ovamo nisu imali FAP -ova osim od prije nabrojanih, a koliko me sjećanje služi i servis tvrtke Brioni Pula je bio ovlašteni za Magirus Deutz......

Jasenko

FAP-ovi u Lokalnom saobracaju - pisani podatci iz Pulaprometa.

Jasenko

Oko FAP-ova. U temi "Molim pomoc u prepoznavanju autobusa" imas fotku karoline s opisom. Mozda pomogne

sendipula

Sta je sa Leandrom taj ne postoji vise na kugli zemaljskoj ili??? ja sam mu poslao e-mail nedavno...
Živjela 184-ka!