Kvarovi autobusa na riječkim ulicama

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 15:45:54

zvone16

Do 13:05 je bio tamo, a zatim je krenuo prema garaži !
ZvoneXp

kico101

Citat: zvone16  u Svibanj 10, 2012, 16:12:37
Do 13:05 je bio tamo, a zatim je krenuo prema garaži !
U dijelovima ili u komadu? :)evil
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Shole

zvone16

ZvoneXp

MB Citaro

očito da kad bus ostane bez zraka da to nekima znači da se rasuo

kico101

Citat: MB Citaro  u Svibanj 10, 2012, 18:55:24
Možeš li biti siguran u tu tvrdnju? Imaš informaciju iz prve ruke? Ako ne, ovakve izjave se ubuduće brišu. To o rasipanju je izjavio član koji to sigurno ne bi olako izrekao bez čvrstih dokaza. Osim toga, siguran sam da kuži razliku između "ostao bez zraka" i "rasuo".
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

ikar

Da je samo ostao bez zraka sigurno nebi 5 sati proveo u ugibalištu na Vežici...

MB Citaro

Citat: kico101  u Svibanj 10, 2012, 21:24:09
Citat: MB Citaro  u Svibanj 10, 2012, 18:55:24
Možeš li biti siguran u tu tvrdnju? Imaš informaciju iz prve ruke? Ako ne, ovakve izjave se ubuduće brišu. To o rasipanju je izjavio član koji to sigurno ne bi olako izrekao bez čvrstih dokaza. Osim toga, siguran sam da kuži razliku između "ostao bez zraka" i "rasuo".

Normalno da mogu biti siguran, a osoba od koje sam dobio informaciju nije bitna

SARI

623 prije cca. pola sata viđen u Adamićevoj, prazan, bez linije...

SARI

613 - nešto je gorilo u motornom prostoru

Ispričavam se na (ne)kvaliteti fotografije, u žurbi je bilo da ulovim jer sam bio u prolazu autom...

Krpan

423 danas na Mlaci, već je bilo čudno što nema jedinice skroz od Bivia do Novog Lista i čini se da je umjesto njega na 1 uskočio 708

Corny

Citat: Krpan  u Lipanj 04, 2012, 13:17:59
423 danas na Mlaci, već je bilo čudno što nema jedinice skroz od Bivia do Novog Lista i čini se da je umjesto njega na 1 uskočio 708

umjesto 418 je izašao 708 a onda nakon 5 minuta stajanja u garaži 418 je sasvim "ispravan" izašao na liniju umjesto 423, i naravno danas je 418 bio neispravan isto kao i jučer ali više nema smisla ništa pisati u nalog jer je očito da se više ništa nemože popraviti

zvone16

Danas na cesti D8 krepao mini bus ... mislim da je bio 114 i negdje sam još naletio na nekog Citara u kvaru
ZvoneXp

Shole

D8 je Jadranska magistrala, pa bi mogao bit malo točniji gdje je to crko 114, dal u Barbanu ili kod Živogošća

zvone16

Tamo di se gradi trgovački centar pa preko puta
ZvoneXp