Bregava Trans, Mostar

Autor tamlover, Travanj 30, 2008, 19:26:44

elvis

Dok traje obnova nema odmora :)

Neoplanu sad vec odavno dodano jos par detalja koji su mu falili nakon povratka na cestu...

elvis

Eh doduse malo se razvuklo u odnosu na to kad je planirano da dodju ali bitno je da su sad napokon tu

ROAD

Jesu uzeti preko Sejarija ?
NEOPLAN VIP CLASS

elvis

Nisu,kupljeni su u Turskoj...

Man lion's coach

Jesu li nova auta krenula na posao?? Mslm je li rijeseno to sto se tice, carine, registracije, i natpisa? I gdje ce biti u sluzbi, da li ce biti na vanrednim ili na linijama za Stolac?

elvis

Trenutno su na carini u Sarajevu,mislim da ce danas biti vraceni u bazu u Konjic,natpisi jos treba da se stave na zadnju stranu,bokovi i prednja strana je odradjena prije par noci...radit ce vanrednu voznju a jedan prijasnji Isuzu i jos neko vozilo ce biti povuceno na linije prema Stocu...

elvis

Prinove su jos uvijek u garazi u Konjicu,carina je gotova i ubrzo ce biti zavrsena i ostala papirologija
Slike su od prije par dana

Silja TZ

Da li su oni pocetkom godine prodali road-u iz lipnice jednog Mana ? Posto sam gledo sad slike sa foruma od bregave a ima isti man u roada na forumu samo sto su ga nasminkali...
Vozac buducnosti . :)

Man lion's coach

Bregava nista nije prodala.

elvis

balja je upravu,nikakva prodaja nije vrsena,a na kojeg konkretno MAN-a mislis  ???

damir fido

Odlazak iz Tuzle,vanredna u pitanju.

elvis

Jedna ekipna stara par mjeseci

i prije 7 dana MAN u odlasku za Istanbul

elvis

MAN se sinoc vratio iz Turske,a u petak odlazi Iveco A74-M-733 :)

Man lion's coach

Vidio sam sliku negdje na FB iz turske na njoj i jedan od sofera mislim da je u pitanju mostarska medresa...

elvis

U nedjelju 3 MAN-a i ljubicasti Neoplan isli u Italiju po grupu turista za Bosnu,jucer su se vratili u BiH