Tipovi autobusa na linijama

Autor maky, Prosinac 01, 2007, 17:59:05

Paško

Mislim da je ovo svakodnevno pisanje linija postalo jako besmisleno. Jer, koga to više zanima? Ovo je tema u kojoj bi se trebale pisati neke jako rijetko viđene stvari. Recimo, da g.b. 151 vozi liniju 2.

Danas je Sanos vozio na devetki. Vjerojatno će voziti i u ponedjeljak. Više ova tema nikoga (osim vjernih sakupljača podataka o tome gdje koji bus danas ili jučer vozi) ne zanima, jer znaju da će u njoj naći podatak da je 687 vozio na trici, osmici, čak i desetki. Nažalost, dok se neke stvari u firmi drastično ne promijene, takve stvari će biti svakodnevnica. Trebalo bi jednostavno prestati pisati o tome gdje vozi Avtomontaža, Sanos ili O305G i ostaviti ove temu samo za nekakve "teže" slučajeve kao što je Neoplan na 9 i slično.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

COVIK

Citat: Avtomontažafan  u Lipanj 30, 2012, 19:11:24
Mislim da je ovo svakodnevno pisanje linija postalo jako besmisleno. Jer, koga to više zanima? Ovo je tema u kojoj bi se trebale pisati neke jako rijetko viđene stvari. Recimo, da g.b. 151 vozi liniju 2.

Danas je Sanos vozio na devetki. Vjerojatno će voziti i u ponedjeljak. Više ova tema nikoga (osim vjernih sakupljača podataka o tome gdje koji bus danas ili jučer vozi) ne zanima, jer znaju da će u njoj naći podatak da je 687 vozio na trici, osmici, čak i desetki. Nažalost, dok se neke stvari u firmi drastično ne promijene, takve stvari će biti svakodnevnica. Trebalo bi jednostavno prestati pisati o tome gdje vozi Avtomontaža, Sanos ili O305G i ostaviti ove temu samo za nekakve "teže" slučajeve kao što je Neoplan na 9 i slično.

Ma svaka ti dala ;D potpisujem svako slovo koje si napisa good_boy
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

STress

Slažen se.
Javite mi kad gb 458 na jedanajstici prođe kroz Teutinu...  ;D

Winamp

Danas čudno. Prvo nema Citara na 8, prvo ga zaminija g.b. 688 i krenuo na polazak u 8:35 i doša do Zvončaca gdje su putnici sjeli u nekog solaša i onda u povratku kod Banovine dođe zamjena a zamjena najsporija bicikla u gradu. Trebalo mu je 45 min da dođe na Žnjan ;D

STress

Citat: COVIK  u Srpanj 02, 2012, 14:22:18
Citat: STress  u Lipanj 30, 2012, 23:38:16
Slažen se.
Javite mi kad gb 458 na jedanajstici prođe kroz Teutinu...  ;D

458 ??? ??? ??? Jel to ona dupla harmonika ;D

Mercedes O317  ;)

Josip-Split

Citat: Winamp  u Srpanj 02, 2012, 13:00:29
Danas čudno. Prvo nema Citara na 8, prvo ga zaminija g.b. 688 i krenuo na polazak u 8:35 i doša do Zvončaca gdje su putnici sjeli u nekog solaša i onda u povratku kod Banovine dođe zamjena a zamjena najsporija bicikla u gradu. Trebalo mu je 45 min da dođe na Žnjan ;D

citaro neće nikad ni bit na 8 zbog ležeće pandurije na rivi  ;D ;D ;D

Winamp

Winamp

g.b. 233 na 26  buljimir
g.b. 178 na 28 (imam i fotku)  :)evil

koordinator

g.b. 82 i 184 na 17  8)

Winamp

koordinator

Winamp

g.b. 234 na 24
Jedan Lions solo viđen oko 8ipo popdne na linij 60 smjer grad

Paško

Citat: Winamp  u Srpanj 07, 2012, 23:01:25
Jedan Lions solo viđen oko 8ipo popdne na linij 60 smjer grad
Da, g.b. 218. I danas ujutro je vozio Omiš. Ne znam kome je napamet palo njega staviti (i ostaviti) tamo...
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

COVIK

Evo nam jutros i gb.240 na 60tki.
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

troosovinac

Citat: COVIK  u Srpanj 09, 2012, 09:03:02
Evo nam jutros i gb.240 na 60tki.
a može vozit s jednim krilom prenjih vrata   ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
bela lađa