ZET razno (2)

Autor plavi ZET-ov bus volim, Rujan 05, 2011, 18:57:30

plavi ZET-ov bus volim

8-8 8-8 8-8 8-8 8-8
Veću genijalnost dugo već nisam vidjela! Vrlo kreativno i originalno i, srećom, daleko od stvarnosti. Lijepo je znati (i vidjeti) da ZET inspirira ljude.

I ako vas zanima making of:
Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

221

Ha, ha, ha....brutalno!  ;D ;D ;D
I tri vrste busa glume jedan bus.  :-\

Bocko

Btw zar vam autobusi tako očajno išarani izgledaju

822DoDo

Hahaha ovo je stvarno brutala...A malo mi cudno bus izgleda na 3:36   ;D
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

tramvajac 92

Citat: Bocko  u Srpanj 09, 2012, 23:42:26
Btw zar vam autobusi tako očajno išarani izgledaju

U pravilu ne. Nekad da, samo bez tih crta..

sokre

To je validator iz starog NG-ejca ..

A i takvo stanje validatora je iznimka ..

822DoDo

Hvala Bogu ja još nisam vidio niti jednog išaranog
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

Mirta

Citat: plavi ZET-ov bus volim  u Srpanj 09, 2012, 19:13:41
8-8 8-8 8-8 8-8 8-8
Veću genijalnost dugo već nisam vidjela! Vrlo kreativno i originalno i, srećom, daleko od stvarnosti. Lijepo je znati (i vidjeti) da ZET inspirira ljude.

Duhovito je. Vidi se da su mnogi ljudi okupirani ZET-om. Treba samo u tražilicu upisati ZET Zagreb. Ima materijala za gledanje.
Nikad ne reci:"Nikad!".

conecto

Smjena generacija voznog parka osobnih vozila u Holdingu. Nakon što je nedavno u APD stigao novi Polo TDI, sad i servisni Crafter - ne jedan već dva S-18 i S-19. Navodno trebaju dva jer su biseri ugovorili godišnju kilometražu 20 tkm što servisni kombi napravi za 3 mjeseca pa neće ni dva biti dovoljna (penali).
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

tramvajac 92

Kad potroše predviđenu kilometražu nek uzmu nekog Citelisa..

MAN19464

Citat: conecto  u Srpanj 20, 2012, 11:28:03
Smjena generacija voznog parka osobnih vozila u Holdingu. Nakon što je nedavno u APD stigao novi Polo TDI, sad i servisni Crafter - ne jedan već dva S-18 i S-19. Navodno trebaju dva jer su biseri ugovorili godišnju kilometražu 20 tkm što servisni kombi napravi za 3 mjeseca pa neće ni dva biti dovoljna (penali).
u pogon autobusa velika gorica takodjer sef prometa dobio novi polo tdi al servisno vozilo neče dobit, prvo su obecali da jedan ide za veliku goricu no medjutim predomislili su se.
servisno vozilo u gorici je u jadnom stanju i jako je star mislim da je blizu 20 godina fiat dukato.
to je dokaz mačehinskog odnosa prema djelatnicima u pogonu autobusa Velika Gorica

tramvajac 92

E sad ga imamo na slici s novim regama :D

Doduše za to znamo već 2 mjeseca, al nam uspješno izmiče. E pa dosta je bilo  ;D

221

Kaj ima metalni okvir za tablicu?

tramvajac 92

Nije to poanta. Kad je došao bila mu je rega ZG 7164-AZ, a u međuvremenu je nekako ostao bez nje, pa sad ima ovu..

221

Ma kužim to, ali te pitam jel ima metalni okvir ili je to čudni kut svjetlosti na slici?