Slike iz Zagreba 2012.

Autor conecto, Siječanj 03, 2012, 09:45:57

plavi ZET-ov bus volim

Sad ću samoj sebi dati kompliment, ali, evo, stižu vam poslastice od jučerašnjeg dana. :D

Nastavak slijedi... :P
Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

plavi ZET-ov bus volim

Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

plavi ZET-ov bus volim

Tomek

321

147

186

230 se izgleda vratio u APP kao i 227, ali 228 pak viđen na nekoj liniji s Glavnog kolodvora

marin

Već je obišlo forum da su gbr.227, 229 i 230 u APP-u  ;)

tramvajac 92

Ali i 220 kojem bi trebalo jedno dubinsko čišćenje unutrašnosto..

marin

Da, zaboravio sam dodati da su naknadno u APD otišli gbr.210 i 220.

plavi ZET-ov bus volim

Kaptol danas:

Bus uhvaćen točno u trenutku kada se display mijenjao iz KAPTOL u SVETICE - tako je ispalo SVETOL. :D

421

Fotkajte različite prometne situacije i osvojite vrijedne nagrade! Rok za slanje fotografija je 2. rujna 2012. godine.Šetajući gradom, slikajući razne prometne situacije možete osvojiti vrijednu nagradu-bicikl!
Kako? Detalji na :http://www.odraz.hr/hr/novosti/odraz-ove-vijesti/otvoren-foto-natjecaj-2012-kretanje-mojim-gradom
Na ovim stranicama ima vrlo kvalitetnih slika  bus123 i ostalih situacija,a ukoliko pobjednik/ca (držim fige!) bude s foruma, nadam se "jednom krugu na novom biciklu!" ;D
U lov na slike! Sretno!
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

tramvajac 92

Autobusi u daljni.. 69

164 naprijed, ostali u pozadini

Mihailo Mateljan

Miho-x

:D 8-8 Kolega  velečasni svaka čast po meni ti si  pobjdnik najbolje  fotke u Zagrebu i okolici  8-8  ovdje  si uložil puno vremena i truda  ::|8-8
mudra vožnja je partnerstvo za preživljavanje
zato kontroliraj se ili ćeš postati žrtva

Tomek

Evo nam i 106-ice u novom plavom ruhu

plavi ZET-ov bus volim

Citat: 421  u Srpanj 24, 2012, 21:12:37
Šetajući gradom, slikajući razne prometne situacije možete osvojiti vrijednu nagradu-bicikl!
Kako? Detalji na :http://www.odraz.hr/hr/novosti/odraz-ove-vijesti/otvoren-foto-natjecaj-2012-kretanje-mojim-gradom
Na ovim stranicama ima vrlo kvalitetnih slika  bus123 i ostalih situacija,a ukoliko pobjednik/ca (držim fige!) bude s foruma, nadam se "jednom krugu na novom biciklu!" ;D
U lov na slike! Sretno!
Puno hvala na podršci i držanju figa!
Evo, bacam se na posao čim prije. 8-8

Do tada uživajte u ovima:

Jučerašnji dan bio je naprosto predivan. Sunce je tako lijepo sijalo i obasjalo brda, doline, polja, šume... i autobuse, naravno!
Oduševljena sam fotografijama, kao i mjestima koje sam posjetila. :D

plavi ZET-ov bus volim

Sve to iz mog digitalca starog četiri godine (nedavno mu je bio "rođendan") + Photoshop (kako za koju sliku).