Autobusi - razno

Autor t4, Prosinac 11, 2007, 16:01:42

822DoDo

E da mi je i to vidit
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

conecto

Izgleda vraćaju se stare navike - 438 prije par tjedana ostao bez maglenki.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Tomek

Inače, solo Citarima zbog kvalitete stalno pucaju karoserije pa je stalno jedan do dva komada u ARZ-u na popravku..

Scarface

Danas sam bio na terminalima na Glavnom koldovoru i vidio dosta zglobnih citara prve generacije kojima klima ne radi. Svi prozori otvoreni, jedini u kojem je radila klima je gbr 541. Što se tiče citara g II u njima klima radi. Također sam primjetio da ima dosta citara iz Podsuseda

221

Zanimljiv članak je izašao danas u Večernjaku s naslovom: Paklena vožnja - u tri popodne radilo grijanje
Slučaj se dogodio u nedjelju u 15:15, linija Dubec - Kašina, bus broj 621.

Citat putnika:

Nakon što je autobus krenuo iz Dupca, zamolili smo vozača da nešto poduzme jer je neizdrživo vruće. Kazao je da ne može ugasiti grijanje te je nazvao svoje nadređene koji su mu rekli da odradi vožnju do kraja pa nisu poslali novi autobus.

Meni najsmješniji dio:

Putnica je dodala da je vozač na svakoj stanici stajao duže, otvarao vrata te da su putnici izlazili na zrak.              (Vjerojatno su još otišli popiti kavu i zapaliti jednu).  ;D ;D

Epilog:

Iz ZET-a su rekli da nemaju evidentiranu pritužbu vozača niti putnika na besplatan telefon pa sve smatraju izmišljenim, istaknuo je Tomislav Jurić te dodao da su nedjeljom u prometu samo klimatizirana vozila.

STIB

Hm, u nedjelju je zbilja bus 621 bio na voznom redu 26301  ???
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

822DoDo

Bio je...ali u njemu klima ne radi...stalno puse topli zrak a vozac to ne moze iskljuciti...Naravno njima je sve to izmisljeno
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

tramvajac 92

Ovo da su u prometu samo klimatizirana vozila je LAŽ. Za početak, sumnjam da su na linije 9, 13, 15 raspoređeni sve niskopodni tramvaji. Da ne spominjem linije sa Savkog mosta, pogotvu "gradsku" 110, na kojij iz nekog razloga redovito dolaze autobusi bez klime, za razliku od "prigradske" 161..

sokre

Citat: tramvajac 92  u Kolovoz 15, 2012, 13:33:13
Ovo da su u prometu samo klimatizirana vozila je LAŽ. Za početak, sumnjam da su na linije 9, 13, 15 raspoređeni sve niskopodni tramvaji. Da ne spominjem linije sa Savkog mosta, pogotvu "gradsku" 110, na kojij iz nekog razloga redovito dolaze autobusi bez klime, za razliku od "prigradske" 161..

Pa to nije neka novost da taj tip laže. Uostalom, takav mu je posao, nema previše izbora.

221

tramvajac 92

19. Lipanj 2012.  +46
Uskoro.. Još i više.. 50+

tramvajac 92

Jučer sam malo probao 811 (ln. 311, 19:20 sa Vrha). Prva stvar koja me iznenadila je prednji display koji svijetli kao božićno drvce. Druga stvar je da  bus123 ide ko blesav, toliko da me je zaljepio za sic kad je krenuo   buljimir. Samo da provjerim, unutra je standardni MB od 260 ks?

Očito da je bus prilično dobar za svoje fosine

Još se mora pohvaliti gospodina koji je jučer imao 556. Stručnjak.

sokre

Klime u busevima pusu, a slabo ili uopce ne hlade, a nerijetko i griju.

Zasto ih ne mogu dovesti u red, pa vec 10 godina ih imamo?

MAN19464

Citat: tramvajac 92  u Kolovoz 23, 2012, 11:53:10
Jučer sam malo probao 811 (ln. 311, 19:20 sa Vrha). Prva stvar koja me iznenadila je prednji display koji svijetli kao božićno drvce. Druga stvar je da  bus123 ide ko blesav, toliko da me je zaljepio za sic kad je krenuo   buljimir. Samo da provjerim, unutra je standardni MB od 260 ks?

Očito da je bus prilično dobar za svoje fosine

Još se mora pohvaliti gospodina koji je jučer imao 556. Stručnjak.
kako mislis malo probao???

dean25

Tramvajac 92:
Molim te da se ubuće ponašaš sukladno pravilima ovog Foruma.
Neki dan si Tomislava Jurića nazvao 'lažljivom prikazom'...
Navođenje imena u negativnom kontekstu je dozvoljeno,ali nemaš pravo nikoga javno vrijeđati.
Također,nemoraš u svakom svom postu dokazivati ostalim kolegicama i kolegama forumašima da si najpametniji ovdje,jer ovdje dokazano ima i pametnijih od tebe.
Nadalje,lijepo te molim da se naučiš izražavati i pisati 'razumljivo',jer cilj je da ostali shvate što si napisao-a što si zapravo htio reći.
Radije svoju energiju usmjeri na teme koje su zanimljive i korisne svima ostalima ovdje.

I nerazumijem zbog čega si blokirao primanje dolaznih poruka,zato ti i pišem ovdje.