Autobusi - razno

Autor t4, Prosinac 11, 2007, 16:01:42

dean25

Molim te da meni (a i drugima) objasniš što ti znači:
1.jučer sam isprobao 811?
i 2.nemoj da nigdje vidim isprintan vozni red.
U vezi ovog drugog:
Odjel za organizaciju autobusnog prijevoza (znači:njihov šef) odlučuje o tome da li će objaviti neki vozni red i raznorazne obavijesti vezane za izvanredna vođenja linija,te ukoliko odluče da je vijest bitna za putnike.obavijest za putnike šalju u Informativnu (kontakt centar) a Informativna ima obavezu da vijest plasira na internet site ZETa i u sredstva priopćavanja (mediji).
Po stanicama obavijesti stavljaju osobe zadužene za to (a to su iz garaže Podsused u ovom slučaju).
Znam da želiš što veću krivicu za šlamperaj na terenu svaliti na DJ TJ,ali ima i drugih unutar ZETa koji ne rade svoj posao.

tramvajac 92

Ah, sori ako sam bio malo nejasan  ;D
811 sam isprobao kao putnik (dugo se nisam vozio u nekom od O405N).

Kaj se tiče ovog voznog reda, to nije službeni vozni red, nego "domaći proizvod", pa zato i piše, da se ne postavlja nedje van, da ljudi još nasjednu i počnu još zvati ZET jer linije nema. Kako su drugi već napisali, predložena je linija od Črnomerca ul. Dragutina Golika do Jaruna.
To je samo predložak voznog reda za raspravu.

Gospodin Jurić je odgovoran za objavu "šlamperaja" koji je potekao iz poduzeća u javnost. Ako on daje izjavu da nedjeljom prometuju samo klimatizirani autobusi, a vidi se da voze autobusi koji nemaju klime.

dean25

sokre

Može li mi netko napisati da li je ZET prije Cacciamalih imao minibuseve?

Te kada i koje?

sokre

Mercedes Auwärter L 613 ..  8)

Kopao sam po slikama iz prošlosti ..

Portos

Citat: sokre  u Kolovoz 29, 2012, 13:26:57
Može li mi netko napisati da li je ZET prije Cacciamalih imao minibuseve?

Te kada i koje?
Ta dva Mercedesa, jedan OM koji je mijenjao uspinjaču, jedan TAM koji je vozio na liniji 104 za ex Dom boraca, bila su i 2 manja TAM-a u Samoborskom pogonu ne znam da li su vozili na linijama ili su ih koristili za druge namjene.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Tomek

Nedavno su u APP-u udlučili bolje obilježiti školske autobuse te su oni dobili plave gbr na žutu boju, isto kako i APD ima i to se sad puno bolje vidi.
Ono što je novost za nas je da je Marbus B4 od APP konačno izvana dobio istaknut garažni broj - 1

t4

Počela škola, vrućine se nastavile, klime u autobusima (barem onima što voze sa Glavnog kolodvora) nema.
Irisbus na 221, 220, 219, u sva tri sam se vozio (morao sam na žalost u više navrata u grad i natrag doma) i u sva tri klima ne radi, a prozori zaključani. A i da su otvoreni, ne znam kako zrak može ući kroz te prozore. Također, jedno dva - tri CItara na 220 isto bez klime ili puše neki topli i vlažan zrak. Isto tako i onaj bijeli Citaro iz APP što se mota na 109, unutra je vlaga 99% valjda.
Ne znam... cijene su porasle, usluga je jako pala u zadnjih godinu dvije od kad su uvedene redukcije i od kad se očito ne ulaže u servisiranje. Ja imam godišnji pokaz, ali da mi kontrola dođe u takvom busu u kojem se cijeli preznojim, ne bih im ga predočio.

822DoDo

Danas sam u Dubravi vidio Citara na liniji 232..Naprijed mu je pisalo "33 Dolje" a sa strane "33 Glavni kolodvor-podsusedsko dolje"
Znam za broj da nije tocan ali kaj nije za Podsusedsko dolje linija 123 s Črnomerca?
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

tramvajac 92

Da, al noćna linija 33 vozi preko gl. kolodvora do Dolja.. Gračanskog..

822DoDo

Aha..To nisam znao.. Hvala :)

sokre

A i krivo si vidio. Sigurno ne piše Podsusedsko dolje na displeju linije 33.

822DoDo

Nisam sigurno..jos sam si i zapisao i slikao al je bilo mutno pa sam izbrisao...A jucer je i na jednom Citaru koji je bio na 274 pisalo Gozjak ili tako nesto..Dosta Citara ima problema s tim displeyima

822DoDo

Garazni broj 539 vozi na 269 bez ikakve table (barem ju ja nisam vidio kad sam isao s njim u 12:50), a na displayu pise 221 Travno. Zar je tesko staviti tablu ili barem napisati na komad papira broj linije?

conecto

Na pragu punoljetnosti poplavio 502
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...