Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

M.A.N. boy

U utorak je 688 bio na liniji 29, polazak 18.15 sad opet vozi 687

zvone16

ZvoneXp

ikar

Linija 8 ima dva vozna reda, tako da 617 nije bio umjesto 688 nego je bio na prekidnoj.

MAKI

Na prekidnoj je bio 584 a ne 617 vidio sam ga ujutro.
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

ikar

Ako je bio ujutro ne znači da je bio i popodne!

ikar

688 vozi na liniji 3. Vjerojatno će tako ostati neko vrijeme.

Shole

Proć će vjerovatno više gradskih linija. Mada neznam baš kako će se snać na 4 i 7A zbog gužve

zvone16

Bio je na 4 vidio sam ga neki dan
ZvoneXp

mivano

584 u petak u 10:45 išao za Lokvu. Jesu li što radili na motoru prilikom obnove? Čini mi se dosta dobar.

Shole

možda su na šoferu radili. Vjerovatno ga šaltao na dugmiće pa to onda puno bolje djeluje.

mivano

To je bio jedan tip iz Classica. Nešto je eksperimentirao. Pa se bus tresao idući nizbrdo Prvomajskom polako u gužvi.

Shole

Ako se bus tresao nizbrdo Prvomajskom onda je pretpostavka da si se ti vozio u "B" smjeru, odnosno sa Drenova u grad. Na koju foru si onda uspio ustanovit da su nešto radili na motoru jer bus ide "tako i tako" prema dole !?

ikar

mivano

Citat: Shole  u Listopad 10, 2012, 16:00:37
Ako se bus tresao nizbrdo Prvomajskom onda je pretpostavka da si se ti vozio u "B" smjeru, odnosno sa Drenova u grad. Na koju foru si onda uspio ustanovit da su nešto radili na motoru jer bus ide "tako i tako" prema dole !?
Spomenuo sam to, jer si spomenuo vozača i mjenjač. Danas je išao za Lokvu i još jednom potvrđujem da odlično ide uzbrdo. Toga dana sam ga vidio kako ide prema Lokvi uzbrdo. Da, u kontekstu je ispalo glupo.

Usput: Koju smjenu sad vozi 639? Još proljetos je ekipa prešla u 686. (Uvijek zaboravim pitati.)
Koliko vidim 713 više nema Lokvu u 15:45. Sad vozi netko drugi i onda ide prazan u grad. Toliko o štednji.

ikar

639 bi trebao biti sad na smjeni JELENJE 2 što je prije vozio 650. Kažem trebao bi biti jer je teška kriza pa sve vozi svuda!

Ekipa sa njega je prešla na 686, ali zadnji mjesec voze 632 budući da je 686 bio do jučer na posudbi za Brseč. Kažem do jučer jer je razbijeno staklo na noćenju i sad je 689 tamo. Da stvari budu kompliciranije, oni ovaj mjesec voze sa 632 smjenu od 675, a 675 njihovu  ;D