Bregava Trans, Mostar

Autor tamlover, Travanj 30, 2008, 19:26:44

elvis

MB 0404 prije otprilike mjesec dana iz ne bas ceste perspektive :D

MAN-ovi i Neoplan prije par noci na GP Izacic,pri povratku iz Italije

i evo da otkrijemo reg.oznake jednog od novih Isuzua

elvis

MAN-ovi i Neoplan prije par dana u odlasku prema Splitu

zemljaci u bazi u Mostaru

Ovaj ISUZU u petak odlazi u Prizren na Kosovo,jedan MAN ce najvjerovatnije u subotu u Tursku,a jedan u Italiju u narednoj sedmici

elvis

MAN je otisao u Tursku kako sam i napisao ranije,a uslikan je zajedno sa vozacem u Jablanici

elvis

0404 i Iveco na prevozu raftera

ISUZU u Zenici

a MB 0814 EA u bazi u Mostaru,sliku postavljam kao dokaz za demant jednog kolege sa drugog foruma koji kaze da je vozilo rastavljeno i da ga treba otpisati iz voznog parka,uslikan je danas

Man lion's coach

Ne samo za ovog nego i za Isuzu-a. I je li stvarno moguce da jedan Motor za isuzu turkiza kosta 10.000 €? Kako sam cuo ovaj ce ici na, prevoz djaka u lokalna sela, mada mislim da ovo nije adekvatno vozilo na to, tj malo je preveliko, s obzirom na broj djaka, i ceste kojima se krece. Mislim da bi najbolje vozilo bilo onaj MB mislim oznake 208 sjedista 8+1.  Cuo sam da ce poceti sredjivati MB 0614 .. Neki sam se dan imao priliku voziti sa jedino Ivecom, autobus je naprosto zvjer na cesti, ide kao osobni automobil, samo mu je mana ta tvrdoca, kako sjedista tako isto je krut i na osovini, svaki put kad naidje na manju rupu bubrezi ti otpanu. Klima predobra, cak me i "ubila" pa sam je morao smanjivati. Sveukupna ocijena kao putnika od 1 do 10 (8,5).

elvis

Za ovog jos nije odluceno gdje ce ici,da li ce biti prebacen u Konjic ili ce ostati u Mostaru za vikend linije,sad se cekaju motori za klimu da stignu i da budu ugradjeni pa tek onda slijedi registracija..za ISUZU-a je tacno da motor toliko kosta i glupost je da ce biti rashodovan...0614 se sredjuje ali to je onaj od Konjic-busa...onaj kojem je pukla poluosovina ce sacekati jos malo ;)

Man lion's coach

Za liniju u 08:00 dobro bi dosao jedan troax ili DD .. Na toj liniji je konstatno 50+ putnika ..

Man lion's coach

Danas sam u njihovoj garazi vidio Mana S2000 od Konjic Transa da nije opet rijec o nekoj prinovi?

damir fido

STEFI- GRAF

Jel njihova baza u krugu Hercegovina auta?Ovaj stari cityliner je totalni krš kako to može proći tehnički ili je u BIH sve moguće ???

elvis

@balja: Konjictransovi tu dolaze na pranje i ako im treba neka popravka

@STEFI-GRAF: izgledom je krsina i to je jedini razlog zbog kojeg ce uskoro biti parkiran i izrezan kao i padane koji se vec rastavlja u Konjicu

Man lion's coach

Mozda jest izgledom, ali vjeruj te mi u unutrasnjosti i nije. Dobro je utegnut. Posto su 2 autobusa out hoce li ista dolaziti u vidu prinova?

elvis

Koja 2? Padane otisao na rezanje a tu su sada Iveco i Isuzu na Stolac-Mostar,uskoro ce biti i MB 814..tako da kad se oduzme i sabere bit ce ih vise nego prije

Man lion's coach

Mislio sam ako ode ovaj neoplan i padan to su znaci 2.

elvis

Neoplan ionako radi 2 linije dnevno tako da i nece mnogo faliti kad ode..a zasigurno ce ga zamjeniti neko vozilo,a sta ce to biti ostaje da se vidi