Bregava Trans, Mostar

Autor tamlover, Travanj 30, 2008, 19:26:44

Man lion's coach

Bas bi mi bilo drago kad bi tako bilo .. Mislim da bi ovo bilo savrseno za njih:
http://www.pik.ba/artikal/3688900/autobus-man-a72/

ROAD

NEOPLAN VIP CLASS

ROAD

NEOPLAN VIP CLASS

elvis

Opet se osjecam duznim napisati demant na komentare sa drugih foruma,u posljednje vrijeme prvo nije vrsena nikakva kupovina vozila niti je u planu ikakva kupovina,dalje ISUZU 568-M-194 nije niti ce biti otpisan (sad je to isti slucaj kao sto je bio sa MB 0814D koji je sada kompletiran i fale mu jos motori za klimu),N116 jedan jeste rastavljen jer se rade ojacanja sasije oko motora i ubrzo ce biti zavrsen,drugi N116 radi lokalne linije kao i do sada a treci veceras ide u Beograd zajedno sa 2 MAN-a..Padane je danas isjecen i odvezen iz baze u Konjicu i to je otprilike to sto se tice trenutnih desavanja

ROAD

Pojma ti nemaš prijatelju.
NEOPLAN VIP CLASS

Man lion's coach

Prijatelju ako iko zna, onda to on zna! Iskreno, sasvim puno bolje i od mene i od tebe ;)

elvis

Citat: ROAD  u Studeni 30, 2012, 20:56:25
Pojma ti nemaš prijatelju.

Prijatelju upravu si ali samo djelimicno,zaboravio sam da je na ime nekog duga stigao Golf 3 prije par sedmica :P koristit ce ga radnici koji vrše administrativne poslove

elvis

U posljednje vrijeme najčesći duo na vanrednim voznjama,slikani prije 15-ak dana u Vogošći

A ova ekipa slikana u Beogradu prije par dana

elvis

Na parkingu pored ZG kolodvora jucer

muki

zna li ko sta imaju od vozila trenutno :)

elvis

muki prije svega dobrodosao na forum i nadam se da ces ovdje naci korisne informacije i provesti se lijepo citajuci nase postove,sto se tice voznog parka i Bregavinih vozila na ovih 20 stranica imas kompletan uvid sa fotografijama,a u postovima mozes vidjeti i koja su vozila rashodovana,a kroz nekih par dana imat cemo informacije koja ce to jos vozila biti rashodovana,zimski raspust ce biti iskoristen za rashodovanje jos 1 ili 2 autobusa,a bit ce izvrseno i sredjivanje nekih sitnica na vozilima koja su u pogonu,a sve u cilju svodjenja kvarova na minimum u narednom periodu sto znaci poboljsanje usluge prema korisnicima prevoza

muki

muki

elvis cini mi se da su imali 2 turquisea. zna li se sta ima je sa drugim

elvis

Fali mu blok motora,u narednih mjesec ili dva ce opet na put ako isporuka bloka bude po planu

Man lion's coach

Osim starog citya koji bi se bus jos mozda mogao  rashodovati?