IAA Hannover 2012

Autor Tomek, Listopad 29, 2012, 18:05:41

Tomek

Što se tiče unutrašnjosti ona je osvježena, ali u principu sve je isto kao i nama poznatom prvom Citaru. A i osjećaj vožnje je jednak, doduše vozio sam se par minuta, al sve je djelovalo kao da sam doma.

Tomek

Tomek

Tourismo

Travego - izložen je bio Travego koji vozi njemačku nogometnu reprezentaciju

Straga sa Euro 6 motorima Trevego ima rešetke kao i nove Setra  ::|

Tomek

Neoplan

Kralj dizajna među autobusa je izlagao kraj svog gazde MAN-a. Izložena je cijela EU gama(bez Tourlinera) s tim da je veliko predstavljanje imao novi Jetliner koji je zapravo redizajnirani Trendliner tj. blizanac MAN Lion's Regia. Jetliner je u odnosu na Trendlinera malo osvježen, dobio je prednju masku ala Cityliner, a stražnja svjetla su zapravo skinuta sa Lion's Cityja, ali uz neke detalje izgledaju kao da su od Citylinera. Ostatak štanda je bio nam već dobro znan Cityliner, novi Skyliner koji me se dojmio vanjskim izgledom, al unutra je djelovao malo tijesan pogotovo na katu(zapravo dosta sličan S431DT dok su katni VDL i VanHool prostraniji).

Cityliner

Jetliner

Tomek

Tomek

Optare

Engleski proizvođač autobusa izložio je svoj gradski model neoubičajnog izgleda

Tomek

Otokar

Turski proizvođač koji se pojavio na našem tržištu izložio je šarenu paletu svojih proizvoda. Autobusi im većinom izgledaju vrlo privlačno, a budući da su od nedavno i na našem tržištu mislim da će vas zanimati šta sve nude.

Centro

Kent C

Tomek

Navigo T

Territo U

Tomek

Tomek

zlikowszky

Evo, čovjek uvijek nešto novo nauči. Npr, nisam znao da novi Cityliner ima pristup na kat kroz dva stepeništa. Prijašnji model je imao samo jedna, ne?
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

ROAD

NEOPLAN VIP CLASS

actros

Deutz is back :) :D ;D šteta šta nije slovenac, i šta triba antifriz  ;)

shef

Otokar Kent sa Deutz motorom Euro 5 u Turskoj pretvoreno u Kune košta 1.250.000.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

NP-549

Mislim da još jedino Tatra radi motore Euro4 i Euro5 sa zračnim hlađenjem