Vozni park

Autor Dorijan, Studeni 22, 2007, 08:53:06

NP-549

Zna li itko da li negdje u okolici postoje zglobni Citari sa ovim 360 motorom ?  U Hrvatskoj ih nema nitko,  i ZET-ovi i PROMET-ovi su od 300 KS. 

tramvajac 92

Ima u Švicarskoj POSTBUS 96xCitaro G 350 ks (stanje 31.12.2011.). To je najbliže kaj sam uspio nać..

kico101

Nakon podužeg vremena 704 viđen na liniji ( 6 ), tako da je ukupni broj starih citara na cesti trenutno 9 ( 701,702,703,704,705,706,708,709 i 711 ). Dopuštam mogućnost da je neki u međuvremenu lego.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Boki651

604 večeras na izdisaju uz Vukovarsku. Doslovno ga je gušilo dva puta skroz do zaustavljanja. Onda je vozač morao ga prebaciti u ler, malo isturirati i onda se sve nekako uspjelo dovući do Hosti. Vjerujem da će uspjeti smjenu izgurati na taj način.

conecto

Prije neki dan riječki citari dobili mjesto i u podnevnom dnevniku HTV-a. Sad i hrvatsko novinarstvo nanjušilo priliku valjda da pokopa Mercedes kao Ameri Toyotu.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Urbino LE

A nije da nebi bilo sa pravom u ovom slučaju. Stvari koje se događaju su neoprostive pogotovo sa obzirom na cijenu tih vozila.

Shole

Da,  upravo tako.  Da se pokravio Vulovićev CNG MAZ bi još i mogli reć "kolko para tolko muzike", al s obzirom kolko su ovi koštali treba da voze 0-24.

mivano

U 627 curi plava tekućina iz grijalice i razlijeva se po putničkom prostoru.

shef

Citari (oni noviji, naravno - stari koliko sam mogao vidjeti voze svi osim 712) bi trebali na cestu poslije blagdana. Bit će popravljeni kod Šopa pod nadzorom sudskog vještaka, a račun će platiti Autotrolej (tj. Grad Rijeka tj. mi), a onda će se to fakturirati Mercedesu. Ne bude li Evobus htio platiti servis, Obi će ih tužiti.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

MAKI

Ja za stare Citare imam samo riječi hvale i moram priznati da nisam nikad vidio izdržljivije buseve od njih.A i dosta su udobni za putnike.
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

zvone16

Izgleda da jos neki Lions Classici su dobili nova sjedala i to udobnija i ljepsa nego prva petorka .. Kad budem na kompu stavim slilu iako nije bas nesto.
ZvoneXp

NP-549

Sicevi su tamnosivi sa nekim malim cvjetićima.  Nemaju štelanje nagiba naslona, a ručka sa strane se ne spušta dolje, nego se diže gore ko na 577.  Zadnji red je razmaknut u sredini, a ne kao do sad odmaknut od prozora.  Veliki minus im je što su tapecirani i sa stražnje strane naslona. Bit će šaranja i kidanja. Plavi su po tom pitanju zahvalniji jer imaju iza sivu plastiku koja se lako opere

MAKI

Sa tim sicevima sam vidio jedino 693.
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

ikar

688, 692, 693, 694 i 695 su ih dobili. Ostatak ih možda ubrzo dobije.