ATP Šibenik – fotografije

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:56

seko05

Citat: peron24  u Studeni 13, 2012, 16:24:10
Temsa Safari,kupljena 2006,šalju je na lokalne linije jer fali buseva,inače još krstari na međugradskim

Volvo AV 120,nekad na sajmu u Hannoveru,danas po okolici Šibenika

MAN Lion's Regio C14,osim za RI,DU i ZG ponekad ga ubace na smiješno kratke radničke linije kao TLM-Šubićevac

e,sad neznam dal ovaj av120 došo iz varazdina,al varazdinci su isto imali takvog(neznam gr.broj)al se sjecam i imam negdi sliku jos od 97 god.gdi nas je takav tj sa tom shemom vozio ap varazdin na izlet u Rim.
valjda je bil farbam u touringove boje jer je touring imal u vz poslovnicu.
ima dve mogucnosti:il je atp ši kupil prvi tog av120 i posle prodan ili šta vec u ap vž ili su takva dva bila u hr sa touringovom shemom
ak neko zna vise i bas me zanima gdi je ap-ov av120 sa touring shemom zavrsil

Tomek

Ovaj je kao nov stigao u AT Šibenik i nije nikad bio u AP VŽ-u. Što se tiče tog AP VŽ-ovog moraš nabaviti sliku gdje se vide tablice pa ćemo otkriti koji je to danas.

actros

ŠI-282-DO ; Split - Zadar

tomekk

Citat: seko05  u Prosinac 26, 2012, 11:40:14

e, sad ne znam dal ovaj av120 došo iz varazdina,al varazdinci su isto imali takvog(neznam gr.broj)al se sjecam i imam negdi sliku jos od 97 god.gdi nas je takav tj sa tom shemom vozio ap varazdin na izlet u Rim.
valjda je bil farbam u touringove boje jer je touring imal u vz poslovnicu.
ima dve mogucnosti:il je atp ši kupil prvi tog av120 i posle prodan ili šta vec u ap vž ili su takva dva bila u hr sa touringovom shemom
ak neko zna vise i bas me zanima gdi je ap-ov av120 sa touring shemom zavrsil

99% B-406 kojem je i danas krov u takvoj boji ;)
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

peron24

MAN Lion's Regio ŠI 282 DO, netko se igrao sa poklopcima

Eurobus AV 120, ŠI 323 CG (ex.ŠI 578 AK) pronađite grešku na slici ;)

Avtomontaža

Fali oznaka za školski autobus. Svi Eurobusevi imaju sklopivu tu oznaku ???

Marek

hochdecker

actros

Šubičevac ...Eurobus vozi gradsku liniju?  ;D

peron24

To što je otvoren poklopac i nije tako čudno,ružno je vidjeti tragove od curećeg goriva. Veći je problem što se može ponekad može vidjeti na Steyrima to što poklopac od motora nije dobro zatvoren. Ili škripanje kočnica od Bove Future.
Ovaj Eurobus je snimljen na radničkoj liniji TLM Ražine-Šubićevac-Meterize. Povremeno vozi i na Dubrovnik-Rijeka. Na gradskim linijama voze Aabenre a za Šubićevac Praženov Irisbus Moovy. Kada neka od Aabenri ostane u kvaru zamjeni je neki od oldtimera.Često znaju poslati AV 120,MAN Lion's Regio (i to produženi) Temse Safari i Opalin. Zanimljivo je i to da je prigradski MAN Su 313 više puta viđen i snimljen u Splitu,dok istovremeno Volvo 9900 vozi za sela u okolici.
Mogu misliti kako penzioneri (koji se voze besplatno i čine bar 80% putnika) prigovaraju šoferima zbog uskih i strmih stepenica na Eurobusevima.

Avtomontaža

Primjetio sam da u zadnje vrime zeleni Eurobus vozi za Knin, a ŠI 711 AL vozi uglavnom lokalne.

TAM

Legendarni TAM 331A119VT (ex. ŠI 650 T) ponovno vraćena u promet   ;D sa novim tablicama ŠI 464-FE.
Izvana su ga malo opiturali, iznutra su nove zavjese i zakrpali su većinu siceva i očistili ga malo.

Dani ponosa i slave!

actros

bijeli volvač vozi primoštensku dječicu, a sivog sam vidio prošli tjedan na touringovoj liniji za dortmund

TAM

Slike ne pripadaju meni skinuo ih sa phototrans.eu!
Bove Future FHD 12
Bijela dok je još bila u savršenom stanju.

Plava nezna koja je njezina sudbina. Jeli za rashod ili će je popraviti pa vratiti u promet.

Eurobus AV120 jedini eurobus koji im je u najboljem stanju
Dani ponosa i slave!

Avtomontaža

Ova plava Bova je ona koja je sad bila.