Globtour - rasprava i novosti (2)

Autor Tlimfocit, Ožujak 07, 2009, 18:44:06

Crohunter

Citat: Tomek  u Siječanj 23, 2013, 23:39:33
Molio bih da se prestane sa prepucavanjima jer će i ova tema biti uništena kao i Ap Imotski razno. Ajmo malo kulture ekipa!

i molio bi da se to tako i napravi......HVALA

shef

Tema će biti zaključana dva dana dok se malo ohladite. Još jedan ovakav cirkus i bit će trajnih banova.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

stomic

placa se obustavi ako netko krade na kartama sto je bilo slucaj tjekom ljeta,zato nepricajte gluposti,ja vozim ko njih i nikakvih problema nisam imao s njima,kad god mi je nesto trebalo uvjek su mi izasli u susret

gabrijel

ma oćito je dragi moj da si ti njihov. jer swve pritužbe imaju papirnate dokaze i očito da nisi radio nigdje i da je globtur za tebe max. b molim te bez ljutnje jer to sta oni daju a sta ti uzimaju je grozno. 1.plaća je užas.2 autobusi su loši-prljavi( ovi sa hr tablicama) i odgo vori mi gdje ih perete!!!!!! Ja sam kolegica i vozim u turizmu. a kad sam htjela doć u globtura ostala sa paf od jakih uvjeta i samo priča kako kažnjavaju. svi kažu isto i to niko ne može pobit-a tahografi ajme. maq to prolazi samo kod globtura,, oni su priča samo za sebe. pozdrav i bez zamjerke, jer želim samo iskreno stati na strnu v ozaća koji su pod velikim pritiskom koji dolazi iz medjugorja.

Brancilo

Ima li linija BanjaLuka-Koln s obzirom da na tel. sto je postavljen na sajtu se niko ne javlja :-\ pa me zanima ima li ta linija :)

stomic

kao prvo nerazumjem sta ti znaci to NJIHOV,obicni sam zaposlenik koji radi svoj posao,i koji je dobio putem prijave na oglas.sto se tice uvjeta za primanje u radni odnos nisu bili spektakularni kao i kod ostalih.placa je kao i u vecine prijevoznika osnovica plus dnevnice i moze se zaraditi sasvim pristojna placa koja nije uzas kao sto ti pises i koja nije razlika od ostalih firmi,i koja moram priznat uredno i na vrijeme stize bez sata zakasnjenja.vecina autobusa je u dobrom stanju i nisu prljavi toliko koliko ti pricas,jer kolege uredno ciste  autobuse kad i koliko mogu kad nisu u garazi,ovezemo ih na praonu gdje mozemo kad imamo vremena,a kad su u garazi temeljito se ciste i peru.sto se tice prica o kaznjavanju svak moze svasta pricat,ja sam kod njih malo vise od pola godine,relativno kratko,ali do sad nisam imao ni 1 kaznu niti mi je itko od sefova prijetio ikakvim kaznama.normalno je da moraju postojat neka upozorenja o ponasanju ipak u globtouru radi 15o-2oo ljudi,sta bi trebalo svakog pustit da radi na svoju ruku.I u nas ima ljudi koji rade po 5-1o ili cak i vise godina pa da im je tako lose valjda bi u tom periodu pronasli nesto drugo.i da nebude zamjerki od bilo koga ovo pisem iz svog iskustva i u svoje ime i stojim iza toga .Ako u buducnosti nadjem neki bolji posao uredno cu izvjestiti,a sa trenutnim sam zadovoljan. I ja sam cuo svakakvih prica o njima prije nego sam poceo radit i mogu rec da vecina nije tocna bar sto se mene tice.

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

gabrijel

oprosti ali moja iskustva su sasvim druga pa sam zato i ogorčen na njih..al ću ti ponovit da ništa nemam protiv firme, samo im daleko kuća od mene, i normalno je da ako ti je dobro onda tu i radi,al za taj rad u drugim firmama (brioni pula, promet makarska,ćazmatrans ćes za te kilometre i noči rada zaradit 2-3000 kn više. a u turizmu da i ne govorim, dnevnica u globtura je 30 e dok u ostalim 50-60 kad si vani. Sve šta se piše o njma niko nije izmislio, a niko nije ni dokazao suprotno. to je tako naalost našu.

jesrib

mozda nije sve u parama, vise toga je u odnosu gazde do radnika.cudno mi se cini da vozaci traze bolje uslove i vece plate kad sami (pojedini) sa kradjom unistavaju firmu.nisu tu u pitanju samo karte, nego i nafta, ulje, djelovi od busa se prodavaju,...kako su moja djeca ziva i zeljna necega u zivotu, tako su i ona od mojih kolega. zato kad kradem, kradem i unistavam svoje kolege, ne gazdu.zasto?shvatite gazdi je najlakse razprodati i zatvoriti firmu i ima da zivi kao car do kraja zivota.a sta ce biti sa vozacima i njihovim porodicama?
a dragi gazda, promjeni odnos do zaposlenih (tu vecina gazdi pada na testu), nemoj svoje probleme i stres prenositi na vozace, jer nezadovoljan vozac = nezadovoljan putnik. i kad nebude vise putnika, sta onda?mozes firmu okaciti mačku o rep! kad biras prometnike i sefove, biraj one najsposobnije i one koje vole i simpatiziraju vozaci a ne one koji ti najvise ulaze u gu..., oti su u vecini primjera nesposobni i ne donose stabilnost i napredak u firmi. ima tu vozaca koji imaju zivotna iskustva, koji mogu doprinjeti mnogo toga firmi.zato upamti : zadovoljan vozac = zadovoljan putnik = stabilna firma = bolji vozni park i volja do rada = sa vremenom i bolja para za gazdu i vozaca!!!
kvalitetno odrađen posao traži kvalitetne uslove rada!

gabrijel

ma danas je 90% sve u parama jer vozaći, gazde su tu zbog para jer nam je to nametnio život i nikakva druga prića ne pije vodu, a djeca su sama doma dok si na putu i onda kad te ta ista djeca upitaju da im kupiš nešto, šta da im kažeš, a tek žena primjeti da te nema cijeli mjesec. a zašto, za neki globturov sitniš. ma oni u svakom vozaču vide lopova-potecijalnog, imaju oni svoje zakone koje mi pognuto slušamo. a kad se pobuniš, a dovoljno je kazat ne, odmah si na crnoj listi.....

Tlimfocit

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

Tlimfocit

gabrijel

koliko sam upoznat navodno je kupljena firma u njemačkoj sa nekim brojem autobusa-katnih i svim ostalim. Sve je neprovjereno....

Crohunter

dolazi 7 rabljenih 9700/3ax u top stanju......nesto na bih i nesto na hr table..... thumbs 8-8