Groblja autobusa i napušteni autobusi

Autor maky, Siječanj 06, 2008, 21:04:28

shef

Može mala pomoć? Ovu sliku sam "posudio" (nadam se da se neće ljutiti) sa foruma teretna-vozila.com, navodno je slikano u mjestu Ogorje.
Može li netko to ići poslikati malo bolje, ovo su stvarno super zanimljivi primjerci?

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

martin

Sanos je ex ČISTOĆA SPLIT a parkirani su u OGORJU na privatnom ranču konja,a gori postoji i neki autoodpad di je i neki stari MAN parkiran(tako sam cuo)
SETRA Fahrzeuge Omnibusse mit Stil

MAGR

Prije dva mjeseca ih je gazda upalio i odveo u otpad u staro željezo. Bili su u ogorju kod Konjačkoga kluba split, vlasnik ivica Kurobasa.
Ovaj prvi je sanos a drugi je bio fiat.

marko2702

okolica pitomače, služi kao skladište, koliko se sjećam zadnje je bio od autoškole kappa iz đurđevca, njega su dobili u zamjenu za setru 213 ili 215 srebrnu, odnekud iz osijeka

Tomek

I gdje je Setra završila?

Paško

HEP-ov napušteni Daily u Splitu ispred HEP-a
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

5AR

Citat: Berlingo  u Kolovoz 13, 2011, 01:41:46
Ovaj trune na ulazu u Novigrad. Da li je to sta pise na vratima?

Pojačanje, Na Bovi se vidi da je bila prije Loritrans a Setra je bila Martinčićeva

Paško

Ovog TAMa je Google ulovio u zaleđu Omiša. Nemam pojma čiji je bio, naljepnica se ne može pročitati...

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Degeneral

Ovaj Tam je ex Lišane Transturist ex ZD-448-EU.

shef

Ovoga stvarno nikad nisam vidio u prometu niti sam znao da postoji u PGŽ, bogtepita otkud dovezeno, svemoćni Gugi ga je snimio pokraj garaže Valjan Prijevoza. Naravno, nije u voznom stanju.

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

MB 0404 eurostar

shef

Ima li netko pojma čija je ovo bila shema:

(c)Teutonic

Pozega

U jednoj požeškoj tvrtci za met.otpad dijelovi app-ovih starina

STEFI- GRAF

MB 0404 eurostar