Unutrašnjost autobusa

Autor maky, Studeni 23, 2007, 22:19:31

STEFI- GRAF

Meni se čini da prije nije bilo toliko vandalizma 90 godina i onda su bili išarani kad je utakmica porazbijanih stakala ali ovako devastirani nije bilo uostalom sićan se kad je vozilo masu Ikača pa sve su stolice i klupe bile iste a danas sto vrsta u jednom busu.

mrki01

Jutros se vozim tricom i vidim u autobusu reklamu za Labelo, na kojoj pise:
'u ovom tramvaju dozvoljeno je ljubiti se' :)

pozdrav

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

191 je vjerni navijač Hajduka good_boy

221

Zašto ima onu naljepnicu 18kn=2,4€?

Shole

Da nije to cijena karte na 37 ili 60 ?

Paško

Ovo sam slikao još 9.11. - tapecirunzi ne izdrže ni 3 mjeseca (plavi su stavljeni u 8. mjesecu). Možda kad bi se netko sjetio koristiti kvalitetno ljepilo...  >hammer<

Stara priča, nema stakla, mislim da je g.b. 269

Iri

U Crosswayu na linij 1 stražnja kamera baš nesluži puno

koordinator

Kad smo već kod Crosswaya, u g.b. 288 fale šarafi koji drže rukohvat za krov, i to onaj na kojemu stoji staklo iza drugih vrata pa se sada to sve užasno ljulja...

EDIT: Sređeno uz malu improvizaciju  ;)

NP-549

Kad pogledam kako nažalost izgledaju pojedini vaši autobusi, ovo je  super uredno i čisto.  Autobus ima 15 godina, nitko ga ne duži i nije bio na nikakvoj generalnoj, sve je original unutra a čak i vanjski limovi su oriđiđi.  Švabo ne štedi na AKZ

Citat: Mischi  u Veljača 07, 2013, 17:45:06
http://imageshack.us/a/img203/4500/dsc05934q.jpg

Paško

Par detaljčića iz dupina:
Kamere: Sveukupno ih ima 4; jedna na ulazu, druga u zadnjem redu i ostale dvije prije drugih vrata. Malo su mi nezgrapno postavljene, valjda bi pregled bio bolji da jedna stoji odmah iznad vrata, a druga iza.

Na prvim vratima

A zanimljivo je i ovo nepostojeće sjedalo (za odložiti bebu ::|)

Urbino LE

To sjedalo je moglo biti i normalno ako se ne varam, sve ovisi do narudžbe kao što ti isti dupini u LE izdanju nemaju maglenke. ::|

tramvajac 92

Bolje da je tu ona kutija ko u MANovima kad ideš iz dućana da imaš di stavit vrećice (a ne na sjedalo do sebe)

Paško

Ivan

Ne znam zašto Promet naručuje tapecirana sjedala ako nema nikakvu namjeru održavat ih, ako se ne saniraju redovito ovakva samo daju vandalima ideju što napravit s ostatkom busa ili s nekim drugim busom. Treba fino kupit skroz plastične stolice kakve su svuda po Italiji pa neće bit problema.