Vozni park

Autor Dorijan, Studeni 22, 2007, 08:53:06

zvone16

Samo mi nije jasno zašto PhotoBucket kreše kvalitetu slike .. Na kompu gledam sliku ispadne dosta bolje nego na forumu
ZvoneXp

Bocko

Meni na imgur nikada ne reže slike niti smanjuje kvalitetu...

Bari

Unutrašnjost 468

i 608 sa novim tablicama, ne znam jesmo li imali
KREPAT MA NE MOLAT !

Boki651

Danas u 666 bilo bi dobro da se uz karte prodaju i slušalice protiv buke. Bus zvuči kao stari kamion MAN iz 80-ih. Kad se doda gas buka je zaglušujuća, a podsjeća me čak na rad dizel loksi. U svakom slučaju neobično da tako profinjen i vrlo tih bus tako galami, ali sve se može pokvariti, a u neku ruku je fora čuti malo više buke kod stiskanja papučice, da se osjete svi ti silni konji, jer obično je sve vrlo tiho. :)

MB Citaro

Klima ugrađena na gb 702

Shole

i u 656.  Navodno idu sad Conecti na ugradnju nožnog retardera jer je prestrašno koliko se kočione obloge često moraju mjenjat

shef

Još jedan solo Conecto u Termobilu.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

NP-549

MB Citaro

Svaka čast vozačima iz 697 kako imaju živaca za j***no zvono, ono nije normalno, zvono samo zvoni pa čak i kad ga netko već jednom stisne ono nastavi povremeno samo zvonit.
Da sam na mjestu vozača odavno bi ga isčupao iz busa

Shole

Ličani imaju tvrdu glavu, njima ništa ne smeta

Bocko

Imali smo neke putnike željne izlaska?
U nekim na 70x seriji je ovakva situacija

Dino

Gori 594 kod Bille

Boki651

Možda su zbog toga vatrogasci odjurili osiječkom negdje oko podne i pol.

Bocko

U nevoznom stanju je 594, odšlepan uz pomoć kamiona i odiza uz pratnju rotirke Autotrolejovog kombija.

Dino

Jeste zbog toga su jurili, podvozje je neko vrijeme bilo u plamenu, kada su dosli vatrogasci kod 2. vrata su vjerojatno razbili pod i gasili.