Nabavke novih autobusa

Autor nukleusri, Siječanj 02, 2008, 12:21:13

ikar

Ali to je ZELENA linija  ;D  Kako ne shvaćaš?  ;)

kico101

Jemaš praf. Ali to bi bolje funkcioniralo prije izbora. A moj bivši šef M.L. za Novi List kaže da ga napadaju podzemne vode u Baračevoj.
A da se odgode izbori?
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Spiker

Od kad je "vizualni identitet" problem dobavljača? Dobavljač odradi posao po tenderu i isporuči vozila. Ovdje nešto drugo " miriši"?!?
Zet je sam svoja vozila označio. Pa to je normalno, zar ne?

SARI

Citat: Spiker  u Travanj 11, 2013, 08:21:53
Od kad je "vizualni identitet" problem dobavljača? Dobavljač odradi posao po tenderu i isporuči vozila. Ovdje nešto drugo " miriši"?!?
Zet je sam svoja vozila označio. Pa to je normalno, zar ne?

Ne nužno... ;) ovisi šta si ugovorio... prilično sam siguran da npr. ambulantna vozila ne "vizulaiziraju" u bolnici već se isporuče gotova... thumbs

Shole

Dajte ljudi molim vas, pa morali su nešto fino reć, nemogu protiv Energa i Obija.  Činjenica je da su se gradski oci zaletili kad su rekli da je 2.4. otvaranje punionice. 

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

kico101

Nadstrešnica i kontejner su tu. Nešto se kreće. Kade su  bus123 bus123 bus123

Bocko

Lijepo, nešto je i napredovalo.
Da se mene pita ja bi ovo limeno skladište kraj punionice srušio, samo će smetati autobusima

staypp83

Skladište ???
"The difference between stupidity and genius is that genius has its limits." - Albert Einstein

shef

Izgleda ništa do srpnja. Navodno rečeno na Gradskom vijeću. Vidjet ćemo u sutrašnjim novinama.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

kico101

Ovo je sa službenih stranica Grada:

Ivan Ivaniš (SDP) postavio je pitanje kada će se u javnom gradskom prijevozu početi koristiti autobusi na prirodni plin.
Gradonačelnik Vojko Obersnel podsjetio je da su u proteklih šest mjeseci u dva navrata potpisani ugovori za nabavu autobusa koji će za gorivo koristiti stlačeni prirodni plin. Prvi ugovor podrazumijevao je kupnju deset, a drugi ugovor jedanaest novih autobusa. Prvih deset autobusa trebalo je biti isporučeno krajem ožujka ove godine, ali je taj rok prolongiran za travanj ove godine, zbog dodatnih zahtjeva Autotroleja koji se odnose na poboljšanje tehničkih karakteristika autobusa koji su već dopremljeni u zagrebačko skladište isporučitelja. Trenutačno se radi na grafičkom oblikovanju i postavljanju naljepnica na nova vozila riječkog javnog gradskog prijevoza. Obersnel je kazao kako se paralelno radi i na izgradnji punionice prirodnog plina u ulici Milutina Barača. Rok dovršetka radova produžen je zbog obilnih kiša i podzemnih voda te će i punionica i novi autobusi u probnom radu biti početkom svibnja ove godine.

Kapo

Punionica danas! :)
od 15.4. se nije puno promijenila.
Kapo

Spiker

221

Piše gore da su u ZG-u. Valjda jesu.

NP-549

Vjerovatno građevinari rade od 8-16.

Nisam mogao vjerovat kad sam čuo jučer ujutro u 6:30 na radiju obavjest Jose Krmpotića:  "molimo sudionike u prometu da budu obzirni zbog mogućih gužvi, raditi će se prekop preko ceste u Krešimirovoj ulici između željezničkog kolodvora i pošte 2 u periodu od 8-16 sati  !!!!!!!