Autoherc, Grude

Autor autobusi.org, Prosinac 02, 2007, 09:31:42

erobuss

Ipak su kupili su dva Intoura. Reg oznake 667-T-323 i 667-T-324  :)

kriticar

1968 dolazak prvog mana750 na Zagrebačke ulice

1970 i na Dubrovačke

S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N

erobuss

506-J-647 već tri dana stoji pokraj puta. Iz motora je iscurilo ulje, mehaničari su ga rasčupali naprijed i nazad, po viđenome ni njima nije jasno o čemu se radi.  >:(

Dugo je izdržao, čitavih 5 mjeseci  :(

lav

Ima li tko fotku njihove setre s 215 hd ???

mate

evo jedan MAN je posjetio i Sl.Brod...nedavno je dovezao folklornu skupinu iz Gruda na nastup u Brod...

p.s.Kad netko bude u Brodu slobodno nek mi se javi...pozdrav

erobuss

Kupili su još jednog sivog MAN-a Lion's Star II. generacije. Rade ljudi, svaka im čast!!!  :)

mate

Nadam se da ce uskoro osvanuti i slika tog MAN-a na forumu...vidi se da se u Autohercu brinu o svom voznom parku...

erobuss

Čuo sam da je gazda prava peka što se toga tiče, tako da im autobusi moraju biti tip top, a o usluzi da i ne pričamo.  ;)

mate

Pa tako i treba...mislim da ljudi prepoznaju kad se netko brine o svom voznom parku,te i samim putnicima je lakse kad su im vozaci na usluzi...kao sto je slucaj u Autohercu...Pozdrav od Hercegovca iz Slav.Broda.

ist

Čuo sam da će gazda uskoro širiti djelatnost u smjeru nekih posrnulih prijevoznika, ali sve je još nepotvrđeno :)

erobuss

Već je privatizirao tvrtke u Sokolcu i Ljubinju u Republici Srpskoj. Tamo su puna usta hvale za njega...

mate

Nek samo tako nastavi...takav treba i kod nas u Hrvatskoj da sredi neke firme...za takve ljude uvijek ima mjesta

ist

Citat: erobuss  u Lipanj 12, 2008, 17:47:34
Već je privatizirao tvrtke u Sokolcu i Ljubinju u Republici Srpskoj. Tamo su puna usta hvale za njega...

Ima naznaka da će i neke u Federaciji  ;) Al' zasad je riječ samo o naznakama

erobuss

Ti si toliko dobar da nam samo nabaciš sumnju i da nam ništa konkretno ne kažeš?  :(

ist

Čuo sam da će novi vlasnik Livnobusa biti iz Gruda. To je sve što sam čuo, ako netko može, neka provjeri. A ne znam tko bi mogao biti iz Gruda osim vlasnika Autoherca