AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

Lion's Driver

Citat: SETRA S415 HDH  u Svibanj 21, 2013, 16:14:07
čini mi se da je ,da je "ugašena" firma u Metkoviću i sve prebačeno u Imotski.....

Jeli to sigurno tako? Nema "čini mi se"  ;D ;D ;D
Ako je to bi značilo da je Auto poduzeće dobilo hrpu dobrih i novih buseva, linije, vozače...... ali opet kad razmislim svake firme mi je žao kada se "ugasi"

Ante M.

Ako se ugasila i stari su vozači vjerovatno prešli ovamo busevi glase na Autopoduzeće a ostaju u Metkoviću tako da praktički nisu dobili ništa .  ;)

tramvajac 92

Citat: bonaparte12  u Svibanj 21, 2013, 17:02:42
Jel tko zna sta je sa setrom koja lezi vec par dana u zg tocnije u resniku. Btw nema prednju masku i od iza nesto curi
Vjerojatno je to ona 415HD koja stoji na Lukoilu u smjeru istoka..

bonaparte12

Stoji kod vulkala u smjeru istoka ali tablice nisam vidio
POLAKO I SIGURNO

SETRA S415 HDH

to mi je jedan  vozač reka,ja samo prnosin njegove riči...

Lion's Driver

U vezi ovoga prebacivanja i gašenja firme u Metkoviću...... Palac kaže da je svašta moguće. Ako to bude stvarno tako među prvima ću znat.  ;)

200D

temsa , sada imotski man troosovinac i jos jedno auto otisli u mađarsku, voze za neku agenciju

200D

Ante M.

Ma potrošen i istrošen je on više jedno dobra generalka par ratkapa i nove retrovizori bi mu dobro došli inače nije toliko loš ali zasigurno ima poprilično kilometara .  :D

Lion's Driver

Dobro je to auto s obzirom da je prešao oko 1. 400 000km. U AP Imotski je 6 godina i kod nih je prišao oko 600 000. To je prosječno 100 000 km godišnje. Aj sad recite da nevalja. Tourismo je zvijer prava  ;)

hochdecker

Lions s Driver, jel ovaj prosjek od 100.000 godišnje vrijedi i za ostale autobuse?  Konkretno, one koji su najčešće na međužupanijskim linijama prema ZG.

Lion's Driver

A čuješ, zadnjih godina se puno toga promjenilo. Sada autobusi voze i voze. Gotovo se i ne gase. Nisam siguran ali priđu i ostali dosta. Prije je bilo manje kilometraže kad su imali i "višak" autobusa. U svakom slučaju tourismo se dobro drži i malo kvari  ;)

Nećemo više raspravljat ovdje da nebi bilo brisanja postova. Pišite u razno!!!  :)

200D

ma svi oni prelaze puno setra je presla 2 300 000km u 6 ili 7 godina koliko joj je vec

Ante M.

Setre su puno puno starije rekao bih među prvim 400 serijama u HR znam  da su 417 bile prve u HR .  ;)