Bregava Trans, Mostar

Autor tamlover, Travanj 30, 2008, 19:26:44

muki

forumasi Sprinter je bio na pranju kod njih..
stari cytiliner ne opet na drumu, s plavi GIS isjecen

elvis

Stari Cityliner je rezervno vozilo u bazi u Mostaru dok ne istekne registracija,a ovih dana je bilo puno posla:

MAN i IVECO vozili su turiste iz Turske zajedno sa ISUZU-ima i jos jednim MAN-om

A IVECO ce dobiti osvjezenje,kad se uhvati slobodno vrijeme skidaju se naljepnice,i dobit ce jos par detalja da bude sto bolji i ljepsi

Man lion's coach

Danas onaj drugi Iveco bio na vanrednoj ..

elvis

Vidio sam ga danas u Konjicu na vanrednoj voznji,znaci iz Mostara je dovezao grupu :)

ROAD

Jutros u Brezi, odoše na Hrasno Brdo.

Pozdrav vozaču.
NEOPLAN VIP CLASS

Man lion's coach

Kažu da im Hercegovačko-neretvanski kanton  ima duzan dosta para??

elvis

Ne znam to,ali znam da sa Konjc-busom sutra dijele 17 vanrednih voznji,6 autobusa radi s Turcima,a u ponedjeljak jedan MAN ide u Istanbul,uskoro treba da bude gotov motor za ISUZU koji je u garazi,i izgleda da ce biti sredjen maximalno da bi se mogao pridruziti ekipi koja je neprestano u Sarajevu

ROAD

Gdje voze te Turke, da neće možda u Travnik ili ? Da ih mogu sačekat da poslikam na autoputu.
NEOPLAN VIP CLASS

elvis

Isuzu ce u Mostar sutra obojica,za 2 MAN-a ne znam i za 2 Iveca,a prekosutra Isuzu,bar bi trebali u Travnik,jedino 0404 mozes upratiti,on ce u Gracanicu sutra

ROAD

Ajde valjda ću uhvatiti nešto.
NEOPLAN VIP CLASS

ROAD

NEOPLAN VIP CLASS

Man lion's coach

S obzirom na  veliki posao, nadam se da ce biti i koja prinova!? :)

elvis

Prinove za sada nisu u planu ;)

a evo par slika...

Sarajevo:

Mostar:

Bijambare:

Sarajevo-tunel spasa:

elvis

Evo i mene sa nekim novostima,MAN se uveliko radi u remontnom zavodu,mora biti sve zavrseno do 01.avgusta,krenula je sezona raftinga pa je zato i jedan ISUZU nakon duzeg vremena proveo dan u Konjicu,dovezao je raftere iz Sarajeva:

A danas je stigla jedna mala prinova  :)

A sutra u Srebrenicu ide ukupno 10 autobusa,jedan MAN sa grupom turskih turista koje vozi vec 9 dana,i 9 autobusa po tenderu ministarstva za raseljena lica i izbjeglice

Man lion's coach

Na stranici 20 sam spominjao kako bih im dobro došao jedan  H1 .. Prvenstveno za prevoz đaka ..
Čestitam na prinovi.. Na kojem terenu ce bit rasporedjen? .. Nadam se da na Manu nema baš puno štete .. Vidio sam da mu je cijela lijeva strana faktički otišla ..