Unutrašnjost autobusa

Autor maky, Studeni 23, 2007, 22:19:31

Josip-Split

gb 173

koordinator

Prepoznatljiva unutrašnjost g.b. 179

i šuplje sjedalo

Tomek

Ovo je prestrašno, takav autobus definitivno ne bi smio na liniju.

221

Stolci od daski su za nas... a ne tapecirana sjedala.

Bocko

Shole

Moram priznati da kod nas u Rijeci ima puno manje šaranja, paranja i ostalih sranja otkad postoje raznorazni ajfoni, ajpedi, aj ovo, aj ono, empetriji ..... ;) ;) ;)   Rulja se bavi time, drkaju po tome, obično dvoje na jedne slušalice i uopće se ne sjete šarat i kidat

STress

Splitske su horde u "multitasking" kategoriji, i to još otkad me pamćenje služi - negdje od 1975., vjerojatno i prije...

Pokojnim MAN-ovima 220 i 890 su uredno čupani čitavi sicevi, Mercedesima O-317 su izbijani nasloni, TAM-ovima AS3500 su rezane kompletne presvlake od skaja... lokalne Dubrave su i danas noćna mora ekipe koja je bila zadužena za tapecirung...

Smeće je, opet, posebna kategorija - ekipa je znala istresti čitav jogurt, tek toliko da se razlita i raznese nogama po busu; žvakaćih vjerojatno nije bilo samo na kardanima; nejednom se pijana horda uredno ispišala u zadnjem dijelu busa, što je bilo specifično za linije 1 i 37. I tu je ekipa iz lokalnih linija pokazala veću domišljatost i poduzetnost od gradskih - zavučene između siceva i naslona, znale su se naći i cijele, dopola oglođane, janjeće kosti, o korama sira i polupraznim vrećicama majoneze da i ne pričam...

STEFI- GRAF

A nekad davno  nožem isparane cerade harmonike na Ikačama pa bi dobro puvalo i kišilo unutra, izbijena stakla kad su nogometni derbiji svaka vrata iskrivljena od pustog naslanjanja preuređeni natpisi u ne naslanjaj sise na vrata.Ekipa bi na MB O-305 G na 37 u prikolici otvorili portelu na podu i dodavali gas sve šta je svagdi nenormalno odi je normalno thumbs

221

Kad već pišemo o vandalizmu, kad sam bio mali svjedočio sam u SG 220 navijačkom izbijanju krovnog poklopca, koji je srećom tresnuo na cestu a ne na neki auto.

Citat: STEFI- GRAF  u Travanj 09, 2013, 20:16:52
ne naslanjaj sise na vrata.
Ili ''na vratara''.  ;D

Josip-Split

''detalj'' iz gb 65  >hammer<

koordinator

G.b. 298

Ovi poklopci su već stradali

A ovdje bi trebala biti još jedna kamera ili šta? Primjetio sam da 297 tu ima rupu umjesto ovog čepa.  ???

staypp83

Malo sam  o-0, Jeli imate vi problema sa senzorima na vratima? U nas u DBK se stalno aktiviraju i nedaju vozacu da zatvori vrata, pa mora koristit ovu polugu povisse vrata ???
"The difference between stupidity and genius is that genius has its limits." - Albert Einstein

koordinator

Ovaj 298 je nekidan imao, ali bi zatvorila iz 5-6 pokušaja maksimalno (i naravno uz prateće zvučne signale  ;D).

staypp83

Zbog cega se to dogadja ???
"The difference between stupidity and genius is that genius has its limits." - Albert Einstein

Mario Dodik

Slažem se s vama ovi iz Prometa su stvarno bez mozga. Da se mene pita ja bih ugradio stolice Španjolskog proizvođača Fainse. Stolice Fainsa koristi ZET u 90% autobusa ali su s tapecirungom. Naravno da bih u Prometove autobuse stavio bez. Te su stolice pravljene od okaljene plastike i debljine su čak 6cm. Vandali im praktički nemogu ništa. Mogu jedino šarati i možda ugravirati nekim oštrim predmetom. Stavio bih umjesto stakla nekakve metalne rešetke i više metalnih površina umjesto plastičnih barem odzada kao što se za to odlučio ZET. I naravno barem u novijim autobusima video nadzor.