Rad Autotroleja (2)

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 16:02:49

Matija87

ikar

Bocko

To je Sabrina, moja susjeda
http://www.rijeka.hr/SabrinaIMace
Ima li taj projekt neku svoju stranicu, fejs ili nešto...
btw neki vozači imaju lijepo odijelo na sebi a neki samo košulju....
ovaj se uredio za snimanje  ;D

foto NL

OVaj autobus ima i zvučnike za radio
jedan od boljih vozača u at-u, pogled na upravljačku ploču, ne radi svjetlo u gumbu za prva vrata

samo nisu morali pseta u bus uvoditi

Shole

Citat: Bocko  u Ožujak 24, 2013, 08:34:27
jedan od boljih vozača u at-u, pogled na upravljačku ploču, ne radi svjetlo u gumbu za prva vrata

po čemu je ovaj bolji od drugih ?  Svjetlo za prednja vrata uglavnom ne svjetli na nijednom busu. To si mi iskopčamo jer samo smeta

Boki651

Jedna molba svima zaduženima za ovaj novi sustav u busevima. Dajte probajte uštimati satove da su jednaki na vozačkim računalima i validatorima. Večeras u 655 na vozačkom računalu 23:51, na validatoru 23:47 koji je i bio u pravu! Ako vozač vjeruje vozačkom računalu, a misli da je sat u redu, ići će čak 4 minute prije nego što uistinu treba, a to se na noćnim vožnjama pogotovo osjeti, kad nema gužve u gradu.

shef

Citat: Novi ListRIJEKA » Riječki gradski prijevoznik »Autotrolej« osniva novo trgovačko društvo pod nazivom »Autotrolej plus«, objavljeno je iz uprave Komunalnog društva. Autotrolej trgovačko društvo osniva kako bi u budućnosti osigurao dodatne izvore prihoda, osim temeljne djelatnosti javnog gradskog prijevoza, a iz uprave poručuju kako su upravo od djelatnosti poput izvanrednog prijevoza te od oglašavanja i marketinga, u prošloj godini ostvarili prihode un iznosu od visokih 4,5 milijuna kuna, uz težnju i želju da ti prihodi budu i viši.
    – Razlog osnivanju trgovačkog društva je prije svega prilagođavanje zakonima EU koji limitiraju djelatnost komunalnih društava na onu za koju su isključivo registrirana, te onemogućavaju bavljenje i drugim djelatnostima - u slučaju KD Autotrolej, primjerice, izvanrednim prijevozima. Stoga će osnivanje novog trgovačkog društva osigurati dodatne prihode KD Autotrolej, komercijalizirati dio postojećih usluga te proširiti djelatnost KD Autotrolej. Neke od djelatnosti za čiji je rad novo društvo registrirano jesu: kopneni prijevoz putnika, održavanje i popravak motornih vozila, agencijska djelatnost u cestovnom prometu, te ostale, izjavom o osnivanju društva, utvrđene djelatnosti, stoji u objavi Autotroleja, uz napomenu kako u novoosnovanoj tvrtki neće biti novog zapošljavanja, već će se svi resursi pronaći u postojećem KD Autotrolej. (M. Gl.)

Neću ništa reći... samo znam da su neki pisali ne samo nedavno, nego i puno ranije, da je to glupo i nema perspektive...
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

kico101

Zar nisu neki naši veći i poznati subjekti već izdvajali takve sestrinske firme, a koje su potom gomilale gubitke i u konačnici se gasile ili ponovo pripajale matici? Ili nisam dobro zapamtio? ??? :P
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Boki651

Otkad je zadnja stanica busu koji ide u garažu sa zapadnog dijela grada HNK-a?
Šta nije trebao na Fiumari iskrcati putnike?
Gospodinu se očito žurilo pa je najlakše istrest putnike van i preko Delte oplesti za Garažu, a koliko sam upućen to se ne smije raditi.
Ili su se možda promijenila pravila?
Prije je bilo (a možda je i sada) da ako je polazak u voznom redu, bez obzira ako ide u Garažu, mora uzimati putnike i voziti ih do zadnje dodirne stanice s Garažom, tj. Fiumare.

NP-549

po pravilu da, al možda je nešto drugo u pitanju, možda je išao na Deltu

Boki651

Nije išao na Deltu, otišao je u Garažu.

mivano

Citat: Boki651  u Lipanj 11, 2013, 09:03:42
Nije išao na Deltu, otišao je u Garažu.
Da li je onda ispravno iskrcati ljude na tržnici i staviti displej "Garaža" i onda u garažu? Bilo jednu nedjelje na liniji 11.

staypp83

Po meni bi trebao voziti od pocetne do zadnje stanice, pa tek onda u garazu. Nisam iz Rijeke, tako da ne znam ni koja je pocetna, ni koja je zadnja, niti gdje je garaza tako da... good_boy
"The difference between stupidity and genius is that genius has its limits." - Albert Einstein

tramvajac 92

Treba voziti do tamo gdje piše u voznom redu. Ako ne piše ništa onda prazan za garažu.

Bocko

Jesu li dobili vozači Autotroleja košulje kratkih rukava?
Danas sam se u 15h vozio u liniji 4 -660 (ovom conectu btw ne radi zadnji ekran) i vozač je bio u nekoj svojoj bijeloj košulji s crnim prugama.
Određeni vozači po ljeti skroz otkopčaju košulju pa cijelu dlakavu trbušinu izbace van, ali mislim da su dobili neke jeftine košulje kratkih rukava.
Dok recimo, brojni uredno svaki gumbić na onoj dugih rukava zakopčaju iako voze SG 220.
Postoji li nekakvo pravilo ili se može voziti u bilo čime?

ikar

To što si vidio je novi vozač koji je počeo ovih dana voziti i još nije dobio uniformu...