Vandalizam u ZET-ovim autobusima

Autor mansg313, Rujan 16, 2008, 14:10:03

421

::| = tvornička greška i loš materijal
Isto podnožje s tipkalom nalazi se u solo Citarima iz 2003 i 2004 pa je tvoj navod besmislen.
No, sam si naveo  razloge- ljudski faktor: putnik u autobusu i  bravar na održavanju.
-kao putnik
Tvojih 90tak kilograma mase se tijekom vožnje od 50km/h pretvara u masu od 4400 kg kad se naglo zakoči,  tako da rukohvat i podnožje s tipkalom , za koje se  pritom pridržiš da ne padneš, MORA popustiti ili puknuti obzirom da je pritegnuto s dva vijka kroz rukohvat u plastiku podnožja s tipkalom. Ima i težih primjeraka, ima namjernih opstruktora, ima "kolekcionara"...
-kao bravar
obzirom na veliki broj autobusa, zanemaruje se povremeno dotezanje vijaka na oplatama,rukohvatima i svim dijelovima koji su spojeni vijcima
Na gotovo svim citarima G, stražnja 4 sjedala plešu zbog puknutih ili odšerafljenih vijaka na pantima, a dotežu se tek po prijavi vozača.

::| :-X  naročito ide i ostale u vertikalnoj hijerarhiji ZH i ZET-a tako da se ovo doista" moglo svakako protumačiti" pa si Ti kao budući intelektualac mogao reagirati drugačije.
Prestani više komentare shvaćati osobno!

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Ivan

Citat: 421  u Srpanj 12, 2013, 22:28:34
::| = tvornička greška i loš materijal
Isto podnožje s tipkalom nalazi se u solo Citarima iz 2003 i 2004 pa je tvoj navod besmislen
Nisam napisao koja serija Citara jer sam baš mislio i na njih kao i na novije zglobne, i u novima i u starima zadnji rukohvat je raskliman, a plastične kutije za tipku za vrata pucaju (pa ih puno ima zamjenske natpise na njemačkom umjesto "vrata"). Nije velika stvar, ali ponavlja se.
Jesam li shvaćao osobno nije toliko bitno, kad ništa ne piše moglo se shvatiti bilo kako pa umjesto kontraargumentima treba voditi raspravu pokušajima pogađanja tuđeg mišljenja, nije baš najzahvalnija pozicija...

tramvajac 92

Zar nije unutar tog kućišta (nazovimo to tako) nekakav papir na kojem je otisnut tekst? Mislim nekako se mora otisnuti da bi se vidjelo.  ???

marin

Na 210 ima 2 ta zamjenska tipkala, koja pišu na njemačkom, a jedno je već rasklimano, da kad bi se primio, odma bi puklo  >:(

421

"Bio bi red napisat riječ-dvije na što se kolutanje očima odnosi, jer ovo se moglo svakako protumačiti."

"Nisam napisao koja serija Citara jer sam baš mislio i na njih kao i na novije zglobne,"

"kad ništa ne piše moglo se shvatiti bilo kako pa umjesto kontraargumentima treba voditi raspravu pokušajima pogađanja tuđeg mišljenja, nije baš najzahvalnija pozicija..."
Sve si napisao!
Over & out!
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

plavi ZET-ov bus volim

U gbr. 198 je netko na sjedalo flomasterom/markerom napisao ime, prezime i službeni broj jednog od vozača iz APP-a.

Hmm, ima li delinkvenata među forumašima? 0_0
Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

421

tramvajac 92

Citat: plavi ZET-ov bus volim  u Srpanj 18, 2013, 23:09:43
U gbr. 198 je netko na sjedalo flomasterom/markerom napisao ime, prezime i službeni broj jednog od vozača iz APP-a.

Sad su i vozače napisali? Ja se sjećam da je u nekom busu bio mobitel gospođe Štefanije..

marin

Citat: plavi ZET-ov bus volim  u Srpanj 18, 2013, 23:09:43

Pretpostavljam da i u 198 piše sl. broj V.H.-a kao i u 203. Ima još takvih buseva  ;D

plavi ZET-ov bus volim

Da, tako je.

I ne znam čemu kes (;D). Možda ovo nije big deal, ali šaranje po busevima je i dalje šaranje po busevima.
Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

marin

Ja i prijatelj pretpostavljamo tko je to napisao. Jedne dvije ajmo reč glupačice (stvarno jesu ne kažem to bezveze) koje se stalno voze po busevima.

TMK-2252

plavi ZET-ov bus volim

Jej! Besplatna reklama za autobusi.org. -_-
Ne znam je li to (za forum i za Štefaniju) svježe napisano ili mi je promaklo kada sam prvi put gledala.

dean25

Btw.
TAJ vozač autobusa iz APP koji je ovdje napisan još danas radi-vozi neku kasnu službu s Črnomerca te od sutra ide na godišnji odmor,a nakon godišnjeg odmora ide u zasluženu mirovinu sa svojih 64 godine i 11 mjeseci i sa efektivnim radnim stažem u ZETu 39 punih godina (i to sve na radnom mjestu vozača autobusa u APP).
Čestitam!

tramvajac 92

Štefa dost dugo stoji u nekom citaru, ali sa brojem mobitela 091 xxxx xxx. ovo je valjda novije, neko je došao do njenog sl. broja.. Iako ne znam kaj će to putniku ::|