Slavonija Bus - razno

Autor Tomek, Siječanj 16, 2008, 21:47:54

Majstor

G.Franjo opet u pravu
Bio je u pravu i kad je cupao panoe
Bio je u pravu i kad je vozač oštetio novi Cityliner
I biti će uvijek u pravu jer je Prvo GOSPODIN a
drugo LJUDINA
Svaka čast prijatelju ;). Sve je manje takvih
Samo mi sudite pošteno !

bonaparte12

POLAKO I SIGURNO

mate

Konacno da je istina dosla na vidjelo, steta samo sto se gura pod tepih problem koji je od pocetka godine prisutan u Gradu Sl.Brodu, a isto je reziran od strane APPa, Zupanije, Grada i Inspektorata, gdje se islo izgurati ČZM i Panturist, ali im nije poslo za rukom...

Drago mi je zbog Slavonija Busa, i gazde Franje, jer uvijek je bio covjek, u svakom trenutku ovih problema s APPom, za razliku od nekih

sauron9900

APP,Ako Prođe Prođe,ako ne idemo ispočetka po uhodanom scenariju... :)evil :)evil... >rigoleto<

mate

U Slavonija Bus stigla jedna po meni neocekivana prinova - Setra S415 HD, ex.Samoborcek (rijec je valjda o busu, kojeg je leasing kuca zapljenila, pa je Slavonija od iste kupila bus)

hochdecker

ex reg zg-4048-bb, 2004. g., ista kao i ova koju je uzela CB.

Majstor

Citat: mate  u Svibanj 21, 2013, 20:38:57
U Slavonija Bus stigla jedna po meni neocekivana prinova - Setra S415 HD, ex.Samoborcek (rijec je valjda o busu, kojeg je leasing kuca zapljenila, pa je Slavonija od iste kupila bus)

Ta je bila aktualna i Lori transu pala cijena pa našla gazdu
Bar će je urediti i brigu voditi o njoj
Samo mi sudite pošteno !

mate

Upravo tako, bus je na zavrsnom sredivanju u Novom Gradu, ovih dana bi trebao krenuti na cestu, tako da se nadam da cu je uskoro uspjeti uslikati ;)

Scarface

Vozio se jučer njihovom mrcinom Starlinerom (0999) na liniji Murter-Zagreb. Autobus izgleda kao svemirski brod, posebno izvana. Ima 53 sjedala na 13 m dužine što je sasvim ok. Sjedala su udobna, međutim s obzirom na renome tog busa, mogla bi biti i bolja. Sjedala su kao ova ovdje http://www.centrotrans.com/loc/template.wbsp?wbf_id=23&gal=Neoplan%20Starliner%20SHD%20VIP  jedino je uzorak malo drugačiji. Čini mi se da su po pitanju sjedala Setre 400 poprilično bolje. Sve ostalo je odlično, posebno unutarnja rasvjeta.
Problem je što baš i nemaju previše putnika, jučer je bilo oko 25 ljudi u busu, a kaže šofer da ih je ujutro iz Zagreba doveženo 38 i da je sezona općenito dosta slabija.

Uglavnom, sve pohvale za ovu firmu, jedino mi nije jasno zašto ne uvedu nekakve međužupanijske linije, tipa ZG-NG-SB ili SB-RI.

zlikowszky

Nije na njima da uvode bilo kakve linije na svoju ruku. To je regulirano koncesijama....
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

hochdecker

415HD ex Samoborček dobila shemu. Danas ujutro u 8,00 išla za Bašku sa AKZ.

Majstor

Danas za Basku Megaliner najavljen ima puno prodanih karata pa g.Franjo šalje vagon
Samo mi sudite pošteno !

VISEON

Danas iz Murtera za Zagreb otišao Neoplan Skyliner Veolia (što je bio u najmu kod Panturista).

Majstor

A iz Baske S415 već standardna na liniji
Samo mi sudite pošteno !

Konj

Pa dobra sjedala treba platiti i u+znati naručiti. Za seriju novih autobusa Neoplan postoji više vrsta sjedala i to
s obzirom na komfor i kvalitetu. Najbolje je imati jeftino i dobro, a to baš tako i ne ide.