Nesreće u kojima su sudjelovali autobusi

Autor erobuss, Studeni 30, 2007, 14:25:12

shef

Nema dvojbe da se radi o niskom Travegu od Đakovića, iako je to posve nebitno kad se radi o izgubljenom životu. Izgleda da je ovo netko bacio neki urok na buseve koji voze "vlak" Rijeka-Lupoglav. Nakon što je kod Panorame nastradao MAN SÜ313 od Croatia Expresa koji to inače vozi, sad je nastradala i zamjena (iako je par dana uskakala i S415HD CE).

EDIT: poginuo je nekadašnji igrač NK Grobničana Andrej Čaval, u 26. godini. Suvozač teško ozlijeđen. Katastrofa... D8 i dalje bere svoje žrtve, dovoljan je i trenutak nepažnje, nema izbjegavanja...ili stijena, ili auto iz suprotnog smjera, ili provalija.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

jani

Pet osoba je povređeno, od kojih dvoje teže, u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila  na niškom auto-putu kod Smedereva, kada je autobus sa češkim državljanima udario u kamion

ponedeljak, 15. jul 2013, 08:01 -> 19:44

"Teška nesreća na auto-putu ponedeljak, 15. jul 2013, 08:01 -> 19:44"

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/135/Hronika/1360012/Te%C5%A1ka+nesre%C4%87a+na+auto-putu.html

Tomek

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

shef

Danas se nažalost ponovno puni topic:

http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/na-ulazu-u-drnis-sudarili-su-se-vlak-i-bus-ozlijeeno-vise-ljudi-326610

Autotransport Šibenik. Bijeli Steyr ŠI-147-CP

(c)Teutonic

Marek

shef

Srebrni Tourismo SHD, ex PU-MA i ex Rudi Express, ne da mi se sad tražit čiji je...

- MS Tours

(c)Teutonic

staypp83

"The difference between stupidity and genius is that genius has its limits." - Albert Einstein

Lion's Driver

Nisam inače osjetljiv ali ovo mi nije bilo lako gledat.... kad gledaš posljednjih 10 sekundi života jednog vozača... a i ostalo  :'(

Tomek

Budući da mi se i sa Hrvatskim prijevoznicima ili dogodilo ili sam ih vidio da se vraćaju autocestom u rikverc nadam se da će netko nešto naučiti iz ovoga videa.

Dreamwalker

"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Majstor

Samo mi sudite pošteno !