Autotrans - linije

Autor gaspa, Prosinac 02, 2007, 17:33:41

talavizija

pozdrav viseon dali atr preuzima atp ši i kad službeno ti imaš uvijek dobre informacije

Avtomontaža

Zasad se još ništa nezna o tome. Mislim da bi ATR puno bolje gospodario ATP-om od AP Varaždin. Po onome šta vidim, ATR ima puno bolji vozni park i bolje održavaju buseve. Samo se nadam da ATP Šibenik u tom slučaju neće postati ATR Šibenik.

Servis

Nema potrebe citirati prethodni post.

I da postane "ATR Šibenik" mislim da se tu ne mora nitko bojati tko pošteno i odgovorno radi svoj posao, dapače, vjerujem da bi samo moglo biti bolje. Oni koji su glasni protiv toga zna se i kakvi su, a bome ih ima...

ikar

Ne nužno ATR Šibenik, već samo poslovna jedinica. Ali s obzirom na strukturu linija, nebi me čudilo ni da linije raspodijele pod Rijeku i Zagreb. Jedino ostaje pitanje što s ljudima u tom slučaju...

zlepur1

Glasni su oni koji su vječno po bolovanjima , koji imaju apartmane i svoje agencije, oni koji su u firmi samo zbog socijalnog i radnog staža, a bogami ima i onih koji taraše poduzeće neizdavanjem karata, nedolaskom na linije itd............
Autotrans je nedavno otvorija ured u Šibeniku.Sve u svemu bune se oni koji nisu za to da se uvede reda u poslovanje jer znaju da onda više neće moći raditi po starom.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

lussin

Inače,šuška se o povratku "gradske" linije u Lošinj. Možda,tko zna,ali neće se zaraditi na praznim vožnjama tipa Veli-Punta Križa,Cres-Beli... . Tko bi bio sretni dobitnik,1313(po uzoru na pretka 1315),1404(najbolji minić na Cresu,nadam se da i Krčani misle tako),1217(ako je na Cresu),1316(ili to ili Punta),1340(da protegne gume malo) ili zlu ne trebalo 1420 ;D .
Ali nema para,Djole,nema. Pa tako nema ni linije

Bari

Popodne pun 1052 na Rijeka-Varaždin
KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

Danas u 13.45 g.br 1141 na Rijeka-Pula
KREPAT MA NE MOLAT !

Marek

Citat: shef  u Prosinac 27, 2013, 11:59:26

Integro je na liniji Rijeka-Ogulin?

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

5AR

Kuda ide ta linija i od kad se vozi?

shef

Tek kad sam vidio Marekov post skužio sam da nešto nije u redu... uistinu te linije uopće nema u nijednom voznom redu. Imam jednu dosta mutnu sliku prednjeg dijela gdje se razaznaje da ide u 11 iz Ri i dolazi u 15 u Og. E sad kuda vozi...  ???

(c)Teutonic

5AR

Pošto je na prvom peronu onda ide u pravcu Delnica a ne Senja s kojeg kreće sa 3. perona (kretao nekad, dal još vozi ta linija?).

Shole

Vjerovatno nešto pospajano, tipa Rijeka-Delnice,  Delnice-Vrbovsko,  Vrbovsko-Ogulin

Nekada je ta linija Rijeka-Senj-Brinje-Ogulin  kretala u 11:00  i vozili su skoro pa isključivo TAM-ovi 190,  kasnije se znala pojaviti tu i tamo Setra 215UL sa crveno-žutim crtama. Zadnje što znam je linija bila pomaknuta na 13:45 iz Rijeke,  a u zadnjih godinu/dvije je ukinuta