Kvarovi autobusa na riječkim ulicama

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 15:45:54

actros

isto to sam ja doživio na kamionu prije dvi godine (i to pri odlasku iz vulkanizera  ;D)... zanimljivo da su isto ovako i kotač i svi šarafi završili 100-tinjak metara ispred kamiona, a bila je uzbrdica i vozio sam 50-tak km/h. grozan osječaj  :(

NP-549

715 usro motku načisto

kico101

Citat: Majstor  u Siječanj 04, 2014, 19:47:36
Je.... Vas mudrovanje to je propust održavanja , dnevnog pregleda i sl.
Hvala!
Citat: Majstor  u Siječanj 04, 2014, 19:47:36
Nebitno jel lijevo ili desno bit je da je otpala !
Itekako je bitno. Posljedice su mogle biti znatno veće. da je netko stradao, ne bi to bio "samo propust održavanja" ( najlakše je odmah nekog etiketirati kao krivca, a bez provjere činjenica ), već bi se u Trolej sjatile razne kontrole, postrožili propisi i konačno sve dodatno poskupilo za vlasnika autobusa. I padale bi glave. Ovako će sve proći samo s opomenom.
A što, ako se radi o konstrukcijskoj grešci?
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Majstor

Konstrukcijska greška nakon x kilometara
Evo biserima iz Troleja razlog da ih ponovo parkiraju i tuze Mercedes
Koliko imaju ti busevi km
I u Zagrebu je jedan izgubio kotac ali i matice kotača koje majstor nije stegnuo jer je bila pauza a poslije zaboravio
Samo mi sudite pošteno !

NP-549

Jako malo imaju, sad će 5 godina a nemaju ni 300,  samo ovaj 715 ima preko 400 000

shef

Ja ne znam do kada će se Autotrolej mučiti s ovim  od Citara.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

kico101

Citat: Majstor  u Siječanj 04, 2014, 22:05:18
Konstrukcijska greška nakon x kilometara
Jesi li čuo za zamor materijala?
Znači, konstrukcijske greške se javljaju samo kod novih vozila i u prvim kilometrima?
Nisam vozač, ali malo se i ja bavim s tehničkim problemima, pa ne bih ovako generalizirao stvari prije nego što se napravi izvid ( jasno, da se rezultati istog neće ovdje objaviti ). Da, možda je i mehaničar krivo "zašarafio" i to može, ali ne mora biti razlog ovom događaju.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

MB Citaro

Evo se Citelis RI568UB "razbolio" na stanici u Teslinoj ul.

Majstor

Jel se saznalo zašto je Citaro izgubio kotače ili izvodi još traju ???
Samo mi sudite pošteno !

MB Citaro

Uživo s mjesta događaja, zapalio se 629

Bocko

Evo i slike 629 s fejsa;

Čini se da je dosta oštećen

lussin

Ovo mi izgleda kao većinom vanjska oštećenja,iznutra i ne baš

Shole

Iznutra nema niš, a motor i mjenjač su OK.   Stavit će drugu stražnju stijenu u limariji i gas

MB Citaro