ATP Šibenik - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:28

lions

Nema prekrcaja na toj liniji. A ATP inace ima najbrzu liniju Vodice - Zagreb i obrnuto. Vozi 3 ipo sata, a stoji 20 minuta.

Teutonic

Fenomenalno :D
di sve stane,jel stane na nekom odmorištu u Lici?

lions

Stane jednom, nakon 2 sata voznje, na nekom odmaralistu u polasku. A u povratku iz Zg-a stane u Macoli.
Jednom kad je isao navecer u 19:30 iz Zagreba, nije nigdje stao, bilo je 3 putnika i samo jedan šofer (drugi je navodno otisao s onima u 16:00). Vozio je Temsu Safari, po kisi, magli, 100 km/h i dosao za 3 ipo sata u Vodice, nesto prije 23:00. :D

sibencan

Za pravac Zagreb staje na Odmourištu  OMV Janjče Istok.
Eurobus AV 120

lions

Danas u 14:00 na liniji za Pirovac bio je Tourismo i šofer nije mogao (ili znao) otvoriti vrata pa su krenili tek oko 14:10.

TAM

Evo u vezi WiFi-a u autobusima. Ako su već uveli wifi u autobuse barem su mogli staviti nekakve natpise da je u njima wifi kao što je to kod autobusa Čazmatrans Dlamacija.
http://www.sibenik.in/sibenik/u-autobusima-sibenskog-autotransporta-ugraden-besplatan-neogranicen-internet/18609.html
http://www.24sata.hr/internet/autotransport-daje-besplatni-internet-u-svojim-autobusima-351006
Dani ponosa i slave!

bagatin22

Postovani,
kako sam novi ode ne znam da li postavljam piranje na pravom mjestu ali pokusati cu,mozda netko zna odgovor.

1. super je cuti da je ATP uvodi wi-fi u svoje autobuse. Zna li netko kad ce napokon poceti uredno oznacavati autobuse koji prometuju u gradskom prijevozu u Sibeniku sa brojem i smjerom linije?naime jako rijetko se dogodi da to dvoje zajedno pise na autobusi,a cesto i sama linija je ispisana na komad papira i samo zakeljena na vjetrobransko staklo. Npr busevi koji voze na liniji 3 i 7 (subicevac i brodarica) cesto imaju i displaye koji naravno nikad ne rade. Eto jos malo posla za nase ATP-ovce.Zar je to toliko tesko???

2.Grad Sibenik je rasposao natjecaj za novog koncesionara u gradskom prijevozu koji je opet dobio ATP.Iz grada su najavljivali kompletnu reorganizaciju i linija i polazaka.Gdje je zapelo i koja je to reorganizacija jer se na terenu nista nije promijenilo?

3. Ako putujete sa npr.Vidika na Subicevac (linije 1 i 3) platit ce te samo jednu kartu jer obe linije vozi ATP,a karta vam vrijedi i za presjedanje.No ako putujete sa npr.Vidika na Meterize (linije 1 i 5) platic cete dvije karte jer na liniji broj 5 vodi Kornati turs, a ne ATP.Tko je tu lud????? jesu stanari Meteriza građani drugog reda?

Zahvalan na komentarima

St!pe

Mogu samo reći da mi je drago što se više ljudi aktiviralo na ovoj temi.Nekad sam samovao u temama vezanim uz ATP.
Neki me se od vas možda sjećaju kao St!pe,neki kao stipe15.
Nisam aktivan već par godina,ali cijelo vrijeme čitam i ovim putem pozdravljam staru i novu ekipu. ;)
Ako izgleda predobro da bi bilo istinito vjerovatno vam se pričinja.

shef

Lijepo je opet vidjet post sa Šimunićem lijevo. Welcome back!

Sent from my GT-I8260 using Tapatalk

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

TAM

Kao prvo veliki pozdravi Stipi drago mi je da se ponovno vratio na forum. :) Od njega je uvijek bilo puno korisnih informacija. Nadam se da će tako biti i sada.
A sada loše vijesti ostali smo bez četvrte Aabenre (ŠI 201-ET). Pokušavali su je popraviti, ali nije išlo. Jednostavno je nevjerojatno koliko su autobusa oni uništili u kratkom vremenu. 3 Eurobusa, 4 Aabenre, 3 Praženova autobusa, a Krkini TAM-ovi su za neprepoznati koliko su uništeni kao da ih je uragan poharao i tome nema kraja. Bova od Gaje je isto dosta uništena, a nema puno da je došla. Kada je genijalci šalju na lokalne linije tako je bilo i s bijelim Volvom 9900 pa pogledajte na što liči sada.

A ovaj Eurobus samo propada svakim danom je sve gore. Hrđa ga napada.

Dani ponosa i slave!

lions

Bio je prosle godine jedan Renault s natpisom Travel Europe. Sta je s njim?
I Tourismo ni danas u 14:00 za Murter nije nimalo škripio.

Teutonic

Vratija se Stipe di je bija!
Hahaha u Vodicama snig pada ogroman.
Lions-ok skužili smo da tourismo ponekad škripi a ponekad ne,al kad god san ja u njemu škripi.

lions

Škripio je prije i dok sam ja bio u njemu, puno. Ali sad zadnja dva puta nije uopce pa mislim da su nesto napravili po tom pitanju. Bar se nadam.

bagatin22

Nazalost i za ATP i sve bi bilo bolje da ta agonija zavrsi jer sve ovo nema smisla a i iskreno za cijenu karte radje ce ljudi koristiti pouzdanije prijevoznike.cast ok ljudima u tij firmi ali stanje i voznog parka i svegs ostalog govori o njima.da dobiju komplet novi vozni para unistili bi ga u roku od godine dana.

Avtomontaža

Citat: TAM  u Siječanj 28, 2014, 16:08:30
Jednostavno je nevjerojatno koliko su autobusa oni uništili u kratkom vremenu. 3 Eurobusa, 4 Aabenre, 3 Praženova autobusa, a Krkini TAM-ovi su za neprepoznati koliko su uništeni kao da ih je uragan poharao i tome nema kraja. Bova od Gaje je isto dosta uništena, a nema puno da je došla. Kada je genijalci šalju na lokalne linije tako je bilo i s bijelim Volvom 9900 pa pogledajte na što liči sada
Još su uništili jednog Steyr Volva, 2 narančasta Steyra, MAN SU263, 7 TAM-ova 260A116P(jedan od njih se zapalio to je ŠI 451 H on je imao reklamu za T-Com), nisku Avtomontažu, 6 TAM-ova 260A116M (jedan se također zapalio to je ŠI 613-M bio je narančasti), Bovu Futuru itd. mogao bi ovako do sutra ali neću.