Prigradske linije 10 - 37

Autor NP-549, Travanj 29, 2010, 20:57:36

NP-549

Na obostrano zadovoljstvo.  Vozaču jer nemora putovat na posao i doma, te gubit vrijeme na to,  a firmi jer nema nultih kilometara, manje je plaćenih sati i bus je na sigurnome.

Bocko

Zašto se linija 20. (zglobni citaro) danas prazna vraćala Osječkom oko 17h?

MB Citaro

Zato jer vjerovatno vozi do Marčelji, a onda se prazan vraća preko Saršoni, Lokve i Drenove u grad jer se u Marčeljima nema gdje okrenuti

mivano

Mlaćenje praznih kilometara. Sigurno bi nekog pokupio na toj trasi, i jedan putnik je bolji od praznog busa koji i tako mora doć na Deltu.

Bocko

Kada je već došao na trasu linije 5 mogao je slobodno na zaslon staviti 5 Jelačićev trg jer mu je ta trasa ionako na putu u garažu.
Jedino bi zadnje iskrcavanje bilo na nekadašnjem odmaralištu petice kraj mrtvog kanala.

MB Citaro

ne znam do kada će to tako biti jer se na trasi linije 20/21 sve više pokazuje potreba za harmonikom, bilo bi dobro kada bi na liniji 20 iza Marčelji na Marišćini napravili okretište, a što se linije 21 tiče tamo je cesta dosta uska, a i mislim da ispod nissana u Jardasima je malo problem smotati harmoniku pod lakat

zvone16

danas na 26, bio 665.
neznam za Vas ali meni osobno jedan SU240 je udobniji u prigradu nego Connecto

Sent from my iPhone using Tapatalk
ZvoneXp

Shole

Konektori imaju stolice za male brzine i ne naginjanja.  Za grad su OK, al za prigrad baš i ne ako ga šole malo stisne pa se nagne u zavoju.  SU240 pak u većini imaju školjkaste Fainsa koji su kud i kamo ergonomskiji

franky

Conecto i na 29 viđen u Kraljevici

LD470

Kad smo već kod konektora na 32 danas dva ostala u kvaru. 668 kod faksa, a 667 na slatini.

shef

O da, al zato imamo neuništivog 565 da spašava stvari. Uvijek.

Sent from my VIVAX TPC-71253G using Tapatalk

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

LD470

uz njega 500, 565, 597, 596 i danas zbog iznenadne situacije i 591.

amalok.95

Danas su bili u prigradu 652 i 665 te u gradu 633 na 1 i 636 na 6..možda je bio još neki ali ja sam samo njih vidio

NP-549

Arwayi na paradi,  a  plinski ...

Boki651

Treba zrak biti dobar i na Hreljinu, ne samo u gradu :D