Linije - razno 2014.

Autor Ivan, Siječanj 06, 2014, 14:09:42

421

Citat: Ivan  u Veljača 02, 2014, 18:17:49
Hm, mislim da je sad na 268 vozni red s 9 autobusa, onaj kojeg su najavljivali jesenas, nije li do prije par dana bio vozni red s 10?
U prometu RD je 8 buseva jer 268-3 parkira na GK od 9,05 - 13,00 sati kad se uključuje u promet.
268-1 se uključuje tek u 14,00 sati pa je tad 268 kompletna ( nekad davno 268-1 bila je "brza")
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

tramvajac 92

Zanimljivo kako jedan  bus123 vozi samo popodne..
Kako to?

Dreamwalker

Citat:Zbog radova na kolniku kružnog toka, između Voćarske i Petrove ulice, bit će zatvoren taj dio za sav promet, od nedjelje, 9. veljače, od 7.00 sati, do ponedjeljka, 10. veljače, do 4.00 sata te će autobusi na linijama: 201 Kaptol – Kvaternikov trg i 202 Kvaternikov trg – Kozjak, u smjeru Kvaternikovog trga, voziti djelomično izmijenjenom trasom: postojećom trasom do raskrižja Srebrnjak/Voćarska, Voćarskom, Babonićevom, Petrovom, Domjanićevom te postojećom trasom do Kvaternikovog trga.

zet.hr
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

lovac27

da li je linija za 324 čičku poljanu skraćena, nigdje ne piše

tramvajac 92

Trebala bi biti, pošto je selo pod vodom. Opet.  >hammer<

MAN19464

324 linija skrače na glavnoj cesti križanje ravno bukevje desno čička poljana tu se okreče.
Ni prošle godine nije ZET obavještavao da je skračena linija kad je bila poplava. Njih to nezanima i neda im se obavjestit te putnike koji su poplavljeni. Toliko o službi informiranja.
Glasnogovornik srami se.

Ivan

Stvari idu samo prema gorem što se tiče obavijesti, služba za odnose s javnošću u zadnjih par mjeseci često miješa i krivo piše podatke i za tramvajske i neke od najčešćih autobusnih linija, kako bi se onda snašli s prigradskim linijama poput 324... Niti znaju kako inače linije izgledaju, niti koje probleme imaju, niti ih zanima.

Ivan

Ima li kakvih vijesti o liniji Kvaternikov trg - Velika Gorica? Mislim, uz malo planiranja i reorganizacije ne treba čak ni dodatne autobuse, a izgleda da se nitko ne trudi niti recimo pokrenuti javnu raspravu o liniji koja bi imala značajne efekte za stanovništvo kako god da se točno posloži, i onda barem na papiru pokrenuti liniju pa barem srediti birokraciju sa stajalištima, trasama i koncesijama ako već sami autobusi ne kreću još...
Možda se čeka gašnenje APVG za reorganizaciju linija? Nadam se da će ih onda barem srediti kako treba, uključujući ozbiljnije promjene na 268/330 koja prema trenutnom modelu ima puno nelogičnosti, iako gledajući primjere promjena zadnjih godina nemam baš nade da trenutni kadar i u ZETu i u lokalnim samoupravama ima pojma kako organizirati dobar javni prijevoz.

Dreamwalker

Danas na Kaptolu u 10:40 viđen Cacciamali na liniji 104. To ne bi bilo ništa čudno da nije APD-ov bus na liniji. U popisu linija piše da linija spada pod APP, broj odgovara linijama APP, pa je moje pitanje ovakvo: Dal je greška u temi "Popis linija" (lako moguće jer je i napomena o mogućim greškama) pa liniju vozi APD, ili imamo senzaciju pa je gbr. 603 posuđen u APP???
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Ivan

Dosad je uvijek bila pod APP otkad ja pamtim, no da, ne bi bilo čudno da je posuđen ni da je linija prebačena, Dubrava ima višak Cacciamalija kad samo dva voze redovito na 204 i 207 i povremeno treći na 275, od toga je jedino 204 cjelodnevna.

marin

Liniju 104 već više godina vozi Dubrava.

maxkuki

Priča se da će se linija 311(ujedno i 322 jer ju vozi isti bus) ukinuti,navodno je nerentabilna,ima premalo putnika.To naravno nije istina,svaki drugi tjedan se vozim sa 311(322) jednom a nekad i 2x u danu i bus je uvijek pun,jedino što se dosta ljudi šverca.Polazak u 6:30(322) uvijek bude toliko pun da se ljudi naguravaju k'o stoka,u 11:50(311) bus je isto pun,ne toliko ali opet su sva sjedala popunjena+10ak ljudi stoji,u 20:40 sa kolodvora isto bude pun.Navodno su i neki vozači tu priču potvrdili,jel zna netko više?

kikas_usora

ja vozim 311 i neznam nista o tome da ce se ukidati.mozda ima nekakav plan da auto turist preuzme tu liniju svedno on vozi kombi gore djecu prije i putnike do okretista zetovog...

MAN19464

maxkuki

Ljudi na stanici,a i u busu tako pričaju.Ja osobno od nikog iz zeta nisam čuo takvu infomaciju,ali nebi narod sam izmisljao takve priče.Možda neki misle da ukidanjem garaže u VG se ukidaju i njene linije,pa se priča zarolala..

Sent from my WT19i using Tapatalk