ATP Šibenik - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:28

bagatin22

Nista tu meni nije jasno po pitanju novih buseva.Sad ATP kaze da bi trebzalali doci do kraja iduceg tjedna uz veliko  zalaganje sibenskog i zagrebackog gradonacelnika,a 14.3.2014.je oajavljeno da gradonacelnik sibenika niti ZET nemaju nikakve veze niti saznanja o nabavci autobusa.A u ATP-u kazu da se isti nabavljaju jos od prosle jeseni..muljanje cisto

jadrantrans vrgorac

A u kojoj je fazi preuzimanje od čazmatransa, koliko shvaćam Rude je još upravitelj u ATP-u?

Shole

Sad mi nije jasna jedna priča:  očito Grad Šibenik kupuje buseve od ZET-a,  a ATP je navodno preuzeo Čazmatrans.  Ko sad tu koga ...........  ?

zlepur1

Lud zbunjenog.Očito se sve kreče ka preuzimanju gradskog prometa od strane grada, a županijskog i međužupanijskog od ČZT Nova. možda griješim al smrdi na to.Inače zadnjih par dana JGP funkcionira  besprijekorno a vidljivo se povećao  i broj putnika i uljudnost voznog osoblja.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

Servis

Citat: Shole  u Ožujak 21, 2014, 07:06:49
Sad mi nije jasna jedna priča:  očito Grad Šibenik kupuje buseve od ZET-a,  a ATP je navodno preuzeo Čazmatrans.  Ko sad tu koga ...........  ?

Gdje piše da grad kupuje? Gradonačelnik Burić je samo posredovao da se to riješi po "zna se" kojoj liniji...

Teutonic

Citat: TAM  u Ožujak 20, 2014, 18:35:09
To ne dolazi u obzir. Najveći divljaci su iz Drniša i Knina. Uništili bi ga za tjedana dana. Zbog toga za Knin vozi Bova Futura, sivi Steyr i niska avtomontaža. Volvo 8700 bi trebali slati na linije koje su puno udaljene. Nemoj krivo shvatit, ali bilo bi bolje Volva 8700 poslati za Rogoznicu-Ražanj koja je udaljena 48 km ili Tisno-Murter 38km nego za Tribunj-Sovlje koje je udaljeno 21 km.
Da,no ja ne računam po tome nego sam mislio da bi se 8700 (ili bar neki Steyr/Avtomontaža) trebao stavit na Srima-Tribunj-Sovlje zbog broja putnika.No ATP je u prošlosti imao previše starih Tamića i Mećki a to su mogli potrošit na Steyre,bar polovinu tog novca.

zlepur1

Ako ovo ide pod razno ok, ako ne premjestite.Danas na ak viđen sivi eurorider čazmatrans nove.Stoji parkiran na 2.peronu, a 15 minuta poslije kroz grad viđen neoplan cityliner sa čzt šoferom.

sibencan

Citat: zlepur1  u Ožujak 21, 2014, 19:59:42
Ako ovo ide pod razno ok, ako ne premjestite.Danas na ak viđen sivi eurorider čazmatrans nove.Stoji parkiran na 2.peronu, a 15 minuta poslije kroz grad viđen neoplan cityliner sa čzt šoferom.

A to mora odmah biti nešto u vezi ATP-a???
Eurobus AV 120

zlepur1

TAM

Ovdje imamo nisku avtomontažu (ŠI 792-DN) kojoj stavljaju prozore od gradskog TAM-a. Al ovaj Steyr blješti kao da je izašao iz tvornice.

Sliku našao na usvprh.hr.
Dani ponosa i slave!

Teutonic

actros

bliješti jedino šajba, prednja maska je u fazi brušenja, ovo bijelo je auto-kit  :P

Teutonic

Joj ja neznam koliko će Eurobus AV120 (zeleni) izdržati do kraja godine,on mi je prvi kandidat za rashod.

TAM

Citat: Teutonic  u Ožujak 24, 2014, 17:27:04
Joj ja neznam koliko će Eurobus AV120 (zeleni) izdržati do kraja godine,on mi je prvi kandidat za rashod.
Do prije godinu ipo dan bio je u dosta dobrom stanju, ali otkako je počeo voziti na liniji na kojoj trenutno vozi uništen je. Meni je najviše žao baš toga Eurobusa jer je 1994. osvojio drugu nagradu na sajmu autobusa.   :(
Evo slika:

by:Tomek
Dani ponosa i slave!

Teutonic

Meni izgleda fenomenalno,najbolja shema boje svih autobusa ikad koje sam vidio.
Trebalo bi rekonstruirati unutrašnjost i vanjštinu do kraja,znaš li kad je počeo voziti liniju za Laškovicu?
Ja sam ga tek vidio nakon što su ga izvukli iz radionice prišle godine no to je bilo prije nego što su je stavili na tu liniju.