Odlazak ZET-ovih autobusa u druge gradove (prodaja, poklanjanje)

Autor Tomek, Travanj 17, 2009, 20:36:47

421

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

MAN19464

Danas otišlo 5 autobusa mercedes O405N
U ARZ pa za Šibenik.
Gb. 806, 808, 809, 812 i 815
Zamjenit će ih citari iz PAD u PAVG. Danas ili sutra.

Ivan

:) Ne mogu si pomoći da se ne osjećam neugodu i sramotu kad čitam ovakve stvari makar nisam odgovoran, nekome idu uvaljat najgore autobuse koje imaju, tko će im poslije vjerovati i kupiti sljedeći bus kad ovi propadnu za par godina ili mjeseci, a u VG odlaze najneadekvatniji mogući autobusi dok će Conecti i dalje skupljati prašinu ili eventualno po 30 km dnevno na 278 ili dvokratnoj 213. U ovakvim trenucima mi je žao mi je da su me ikad počeli zanimati autobusi i ZET, neke stvari je teško progutati i ostati smiren.

MAN19464

Ivane, pričekajmo malo možda se neko sjeti da je conecto stvoren za PAVG, pa ih pošalje.
Ajmo se još malo nadati.

zlepur1

Prema sadašnjem stanju u ATP Šibenik i oni su bolji bar 3 puta od njihovih najboljih.Istina pitanje je koliko će izdržati, ali se nadam bar do ulaska ČZT-a.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

lovac27

zlepur1

Doći će svih 10 ali je sad pitanje broja vozača u atp-u.Ako ovi odu po buseve nema ko voziti.

MAN19464

Trebali su svih 10 na vlak i poslat za šibenik, bilo bi jeftinije.
Mislim da če eurobus u šibeniku gb.867
nadživjeti sve ove mercedese.

zlepur1

Prema mojim informacijama eurobus je trenutno najbolje vozilo u gradskom i prigradskom prometu , motor mu je fenomenalan, a i karoserija i unutrašnjost.Po  riječima kolege koji ga vozi svi se otimaju za njega.

Teutonic

Kad će ovi novi doći u Šibenik?
A ova 2 Man Eurobusa koji već jesu u ATP-u se dobro drže,vozio sam se u onom koji je kompletno plavi (br.46),super je za grad,po meni bolji i od Aabenri,a dobar je za vožnju do Bilica (gdje sad vozi).

TAM

Blažen bio Eurobus. Ako ih imate još šalji te ih vamo. To leti ko ludo.
Dani ponosa i slave!

lovac27

Gbr. 812 nije otišao na put prema Šibeniku on je na liniji. Očito je neki drugi otišao,možda 813.

Portos

Citat: TAM  u Ožujak 24, 2014, 21:10:47
Blažen bio Eurobus. Ako ih imate još šalji te ih vamo. To leti ko ludo.
Ima ih još nekoliko u žici ispred tramvajskog spremišta Dubrava. Budući stoje već nekoliko godina nisam siguran u njihovo stanje ali pokušajte motivirati rukovodstvo ATP da ih otkupi, ovakvi dok stoje nisu nikome od koristi.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Ivan

Citat: Portos  u Ožujak 25, 2014, 09:40:36
Ima ih još nekoliko u žici ispred tramvajskog spremišta Dubrava. Budući stoje već nekoliko godina nisam siguran u njihovo stanje ali pokušajte motivirati rukovodstvo ATP da ih otkupi, ovakvi dok stoje nisu nikome od koristi.
Hm, nisam tamo bio neko vrijeme, može li netko provjeriti koliko ih zapravo ima, ili ima li ih još uopće? Ja mislim da su skoro svi ili svi otišli. Uglavnom, sigurno su bili najpopularnija kupnja od rashoda 2009., nikad mi neće biti jasna odluka da se kupe autobusi koji su ih zamijenili.

tramvajac 92

Ima još buseva tamo, pogledam ovih dana. Jedan turčin se čerupa i par NGova, to znam napamet.