Vozni park

Autor Dorijan, Studeni 22, 2007, 08:53:06

Bari

Citat: shef  u Ožujak 05, 2014, 17:58:29
697 nove RI 513 UN

Sent from my GT-I8260 using Tapatalk

KREPAT MA NE MOLAT !

Bocko

Na nekoj web stranici sam našao ovu sliku

koliko bi mogla biti stara, čini se da je slikana još dok su prigradski autobusi bili na Jelačiću

shef

Najstarije je 2005. jer je dolje na nekadašnjem peronu 11-ice Classic.

Sent from my VIVAX TPC-71253G using Tapatalk

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

Reebok žuta traka za sunce je 412 koji je u prigrad prešao 2005.

111222

pozdrav svima :) novi sam na forumu, a već sam prije često navraćao na ovu stranicu i forum..studiram u iki i korisnik sam autotrolejova prijevoza...

uglavnom što želim reći ;D ovo mi je treća godina u RI, i možda čudno, ali najdraži su mi ovi najstariji man-ovi (harmonike) ... g.b.-ovi 500, 565, 566 i 567..ne znam ima li još koji aktivan... zanima me što je s onim manovima g.b.-ova 412, 468 i 470? ovog zadnjeg sam vidio još prošle i pretprošle godine, često na 2A...ne znam je li rashodovan, ali mislim da bi bilo lijepo da ostane bar kao muzejski primjerak ili slično...pa ako netko može pomoći, bio bih zahvalan :)

lussin

Mislim da su MAN-ovi 468 i 470 završili u Metisu. 412 još nije ako se ne varam

111222

metis je, pretpostavljam, rezalište ili slično?? stvarno šteta...bilo bi ih lijepo vidit na ulicama digod..bar nisu lako kvarljiva roba kao citara...

zvone16

ZvoneXp

Boki651

811 imao izgleda jako naporan vikend, unutra sav isprolijevan, vjerojatno vino, a otraga sav išaran.

Bocko

Na kojoj liniji je bio?

Boki651

Jučer je vozio na 7a, a ne znam subotu di je bio.

Bocko

614 ima stare oznake linija.

Nije Ribarska već Jelačićev trg

Bari

720 viđen na tehničkom pregledu danas  thumbs
KREPAT MA NE MOLAT !

shef

I 714 se vratio nakon dugog odmora.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

kico101

Je, 720 će uskoro vanka. Ostaje još samo 723 s neizvjesnim rokom povratka.
Od Citara prve serije duže ne vidjeh 706 i 709.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.