AP Imotski / Autoherc Metković – fotografije

Autor autobusi.org, Studeni 23, 2007, 23:31:21

tramvajac 92

Po firmama baš i nije praksa da busevi koji voze lokal dobijaju neki poseban logo ili shemu (iznimka je Autotrans grupa, koji na sve buseve stavljaju shemu), ako išta stave obično ide samo veliki natpis firme kao na ovom Eurolineru (autor: Tomekk) http://s1251.photobucket.com/user/tomekk_2010/media/IMG_2481.jpg.html , bilo bi lijepo da dobije bilo kakav, za razliku od Setre.

AnteIM

Za lokalne linije toliko i nije bitno, ali malo mi čudno da setra i temsa nemaju logo firme, a i cityliner n116 nije baš bajno odrađen  :-\

Danijel1

Danas sam vidio setru zg- tablica i imala je otraga novi natpis od AP-IM nisam usio vidit sa strane jer sam je kasno uopće skužio

200D

samo naprijed i nazad, s tim da je naprijed plavi natpis na crnom pa se jedva vidi

Danijel1

Čujem da stižu još 2  Setre  415 HD jel to istina ??

SETRA S415 HDH

a nagađaju to ima 20 dana pa ko ce znat vidit ce mo... mercedes turčin IM695AK  čini mi se da neće vise nikad u promet.. skinulo mu ručku od mjenjača,skinulo prve gume ono sto je udareno ne popravlja se...šteta...

travego33

Kad si toliko zainteresiran auto ce ti se prodat pa ga ti popravljaj,boji i vozi turizam s njim...

SETRA S415 HDH

ahahahaha vidi,vidi sto vas to odmah dira,meni netreba,a poduzeću bi moga tribat s obzirom da je bolji nego ares koji u zadnje vrijeme ide u zg!!!

travego33

prodaji ti osiguranje a pusti ljudima koji su zaduzeni za to sta ce ici gdje, i ovakvi aresi su avion naspram turcina kojeg ste unistili kao da je tudji

200D

dragi moj travego svaka cast za trud ares je iznutra bombon ali vladi je turcin brdo sa sto gazio a ares nece sa 60

SETRA S415 HDH

Hahahahaha bas me nasmija dugo ces s takvim razmisljanjem,do st je ajme sa aresom a do zg nebi ni htio znat kako je!!!

COVIK

Zar još postoji ovo "Z" u imenu firme  ??? ??? ???

...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

im

travego33