ATP Šibenik - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:28

Paško

Ta mi je stranica na fejsu skroz čudna. Prvo, slika s Regiom je zapravo screenshot s mobitela (na službenoj stranici bi se to valjda bolje riješilo), a ima i nekih slika koje s autobusima veze nemaju. Drugo, tu stvarno ima brdo istinitih informacija o voznim redovima i svemu vezanom uz ATP. Ili formalnu stranicu uređuje netko totalno neprofesionalan, ili je netko opsjednut ATP-om. Prije ovo drugo, al još uvijek - svašta.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

actros

vidim da je tema prebačena u podforum Čazmatransa... nekužim zašto, osim ako netko ne zna neke stvari koje mi neznamo  ??? ...pričao sam početkom mjeseca s jednim "dobro upučenim" gospodinom, i on tvrdi da od toga za sada nema ništa. Sa Čazmon je potpisan samo "ugovor o zainteresiranosti" ili kako se to u narodu kaže "pismo namjere", i ništa više. ...zainteresiranih za kupnju je više njih, no problem je u cijeni. Nikome nepada na pamet platiti onoliko koliko država traži, tj. podmiriti sve dosadašnje dugove Autotransporta.

Teutonic

Citat: Avtomontažafan  u Svibanj 19, 2014, 17:37:07
ili je netko opsjednut ATP-om
Pa tko bi to (osim mene) bio opsjednut firmom kojoj su autobusi totalna derut i očaj.
Osim toga zašto je moj zadnji post tu izbrisan jel išta krivo pisalo ili ga je izbrisa netko iz ATP-a?

TAM

Kao prvo ovo je njihova stranica nije fake. O njihov neprofesionalnost već smo napisali "knjigu" ovdje na forumu tako da je ovo ništa. Trebate pogledati njihove naloge koje oni daju vozačima to je teški jad. Ne znam kojeg su kretena zaposlili da im to sve radi, ali taj nema pojma raditi sa osnovnim stvarima na računalu. Pa moja baba bi to bolje napravila. >hammer<
Drugo ovo je fake stranica i može vidjeti dosta naši slika sa foruma. Ovo je napravio onaj tko je opsjednut ATP-om. Da se znade ja mrzim ATP Šibenik iz dna duše!

I na kraju treće mislim da kolega actros govori istinu. Da je Čazmatrans kupio ATP Šibenik već bi se trebale vidjeti barem neke promjene, ali od toga nema ništa i tko bi htio kupiti groblje od firme.
Dani ponosa i slave!

Teutonic

E pa sad je to došlo na vidjelo,meni je odmah bilo čudno šta ima 2 stranice na fejsu,ali sad kad već kažeš mora sam i ja prije skužit jer sam tek sad prepozna Aabenraa iz Trondheima na profilnoj koji se more na forumu nać  ::|
Znači velika je vjerojatnost da neki od forumaša je napravija ovu fejk stranicu.
A i ona prava stranica kao šta si reka TAM i nije nešto,mislin ono ista slika na naslovnici i profilnoj pa daj ja bi im to BESPLATNO radija samo da se tote ne vidi koliko su primitivni.
Ja ću sad odma na tu stranicu napisat da je fejk pa šta bude bude.

lions

Ja moram nešto reći sa čim se skoro nitko ne slaže ovdje. Drag mi je ATP Šibenik i volim se voziti njihovim autobusima. Šoferi su mi svi više-manje u redu, fer i korektni, često susretljivi, nisam primjetio neki bezobrazluk i slično, ako netko treba negdje izaći nikad nije bio problem... Uvjeren sam da su njihove linije do Zagreba najbrže i cjenom su prihvatljive (jedan prijevoznik je jeftiniji, ostali su jednaki ili skuplji). Autobusi su meni uglavnok u redu, neki stariji bi mogli biti zamijenjeni novima, ali rade s tim što imaju... Kao putnik sam generalno zadovoljan, uz poneke iznimne situacije, međužupanijski prijevoz im je na razini, a i linije prema Vodicama dobro funkcioniraju. Bolje može uvijek, ali to rasulo u firmi (o kojem se priča) nije izbilo toliko na vidjelo.

bagatin22

1.niti jedan sofer nesmije ukrcavati ni iskrcavati putnike osim tamo gdje je za to namjenjeno (sluzbena stajalista) a ovo u ATP-u je vise nego standardna pojava.Sta bi bilo da netko padne i slomije se dok tako izlazi?Tko bi bio kriv?

2.iako imaju sluzbenu uniformu,na pola prstiju jedne ruke mogu se nabrojiti vozaci koji je nose,sto je po meni jako neprofesionalno.

3.iako su duzni oznaku broja i smjera linije postaviti sprijedma,bocno i na straznjem kraju autobusa,niti jedan to nema,a samo rijetki uz smjer linije imaju i broj linije sta je jednostavno neobjasnjivo da im tako nesto prfstavlja problem

4.natpise linija na komadu papira kemijskom necu komentirati.

Eto samo par kikseva na kojima ATP definitivno pada kao ozbiljni prijevoznik

TAM

Danas se kod garaže širio dim i smrad spaljenog metala. Velika čistka je u garaži. U crvenom kamionu su ostaci Mercedesa O305 Jadranska banka, sljedeći na redu je bio TAM 190A11, a i ostale čeka ista sudbina. :'( Nisam se približavao da ne bi bilo trč pod noge!

Steyra su prevrnuli i počerupali sve što se moglo pa na rezanje.
Dani ponosa i slave!

sibencan

Šteta da su izrezali mečku :(
Eurobus AV 120

Teutonic

Nije jer je ionako nebi vraćali,a i da bi vozila bi 2 miseca max :(

Servis

Ne znam šta su čekali dosad, mogu neloše pare skupiti za svu tu hrpu rashodovanog željeza.

Teutonic

Bolje da ih sad sve nego da usri noći dođu cigići i pokradu ;)

zlepur1

Novo,najnovije!!!!!!!

Atp očekuje 14 autobusa iz Francuske, kakvih ne znam ali sudeći po poluinformacijama najvjerovatnije prigrad i međugrad.Odakle im novci ne zna se. buljimir
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

TAM

Pa kako ne znaš odakle im novac. Zar nisi vidio da su sve izrezali. Čudim se da nisu izrezali i praonicu moglo se i tamo dobroga novca zaraditi. Što će im praonica đabe troše vodu. ;D
Dani ponosa i slave!

Teutonic

Đajde zlepuru šta ti pušiš zeleno,odakle su ti te informacije s Comedy Central TV-a  ;D
Kad već govorimo o praonici,mrzim kad koriste buseve oprane iznutra i voze ih isti dan svega par sati poslije pranja,danas mi je bilo već drugi put tako sav pod mokar pa imaju drugih buseva nek se taj osuši jer ovako im je zanište prat kad se gazi.