Prigradski prijevoz – fotografije

Autor tamlover, Kolovoz 08, 2008, 14:05:35

TAM

Samo da ti kažem da slike Eurobusa AV120, Lion's Regio idu u temu ATP Šibenik - slike, Mercedesi O405N2 idu u gradski prijevoz nema veze što voze na prigradu većinom su na gradskim linijama, a ove slike vezane za unutrašnjost autobusa i nešto što želiš istaknuti ide u temu ATP Šibenik - razno. Slike su ti dobre samo ne trebaš stavljati one koje ti nisu uspjele kao npr. ova di je barba dosta je mutna i naravno pokušaj cijeli autobus slikati na nekima si tu uspješno napravio. ;)
Dani ponosa i slave!

Teutonic

Hvala na savjetu-ove ću slike ostavit tu ali hvala šta si mi rekao u budućnosti ću ih stavit na pravom mjestu!

Teutonic

TAM:

Slikano jučer (linija Vodice-Srima-Šibenik u 14:10).
Autobus je iznutra skroz OK,sa obzirom na vožnju đačkih linija 15tak godina i s obzirom da je vlasnik ATP dajem mu 3.8/5 u unutrašnjosti.

St!pe

Puno je kraće on na đačkim linijama.
Mislim da je negdje 2007/8 uhvaćen na liniji za Zagreb.Bila je slika na starom forumu,prekrasna slika,prekrsanog autobusa.
Prije možda 3-4 godine je još znao uletit na ZD-ST i ŠI-ST.Mislim da sam ga i slikao jednom upravo na toj liniji i komentirao.

Da je bus održavan i ispravan,mogao bi on još vozit fine linije.Uostalom i Čazmatrans je do nedavno (ili čak i dan danas) dosta svojih linija držao sa 260 i 331.
Znam da sam se prije koji godinu s njim vozio i do Rogoznice/Primoštena,ne znam ni ja i da je to bio očaj.Motor i getriba su skršeni totalno bili.U busu 45 stupnjeva,smrdljivo i zagušljivo.Sjedala išarana i isparana.

Kažete nešto se sad tu pituravalo i popravljalo.Očito je da ne odustaju od ovog busa i to mi je sa sentimentalne strane drago.Koliko je to isplativo to je druga stvar.
Kad sve zbrojiš i oduzmeš to je ipak 331,nema njemu ni 40 godina pa da je to sad toliki krš.Može to još ić do Knina/Rgz/Primošten.

Ako izgleda predobro da bi bilo istinito vjerovatno vam se pričinja.

TAM

Ma kakvi neće to više oni slati za Primošten/Rogoznicu, a kamoli Knin. To će voziti ove kraće linije Vodice, Tribunj, Zaton, Bilice, Solaris. Shvatili su oni ako budu to slati na veće udaljenosti neće to dugo izdržati, crknit će pa će opet završiti na popravku na par mjeseci. To im je neisplativo i onako su sada potrošili tko zna koliko novca da ga osposobe.
Vozit će na ovim kraćim linijama, malo duže će izdržati, ali na kraju kad  crkne neće ga više popravljati osima ako su ludi i dalje bacati novac na TO! Motor mu je u dobrom stanju iako se dva puta zapalio, ali getribu nisu uopće popravljali tako da je taj problem ostao.
A ovo pituravanje je potpuni promašaj i bezvezno trošenje novca. Nisu uopće pogodili nijansu boje nego su sve prebojali u plavo. To više nije isti autobus.
Dani ponosa i slave!

Teutonic

Steyr Volvo na putu za Murter priko Tribunja,snimljeno kod groblja u vodicama po temperaturi od 30 stupnjeva.

sibencan

Autotransport i dalje propada - ŠI-323CG u Stublju
Eurobus AV 120

sibencan

za Sonković

za Unešić

za Murter

Eurobus AV 120

sibencan

za Sovlje

za Piramatovci

za Solaris

za Lepenicu - Vrsno
Eurobus AV 120

sibencan

Eurobus AV 120

sibencan

Ovaj neće više dugo ; ŠI-685FC

Ovaj izgleda sasvim OK ; ŠI-323CG

btw, na ŠI-583BN i ŠI-338BE su se pojavili naljepnice "Autobusni prijevoz d.o.o." :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Eurobus AV 120

Teutonic

Pokušaj molim te snimit te s naljepnicama,kolike su naljepnice uopće,samo male kod vrata ili preko cijelog busa???  ???

TAM

Pa naravno da 685-FC neće još dugo izdržati kada ga ovi kreteni iz firme daju ovoj seljačini od vozača da ga vozi.  >hammer<
Taj je vozač i kriv zašto je ovaj autobus u ovakvom stanju čim ga je dobio u ruke prije dvije godine taj se autobus počeo raspadati. Srce mi se slama kada ga vidim. :'(  >:(
Dani ponosa i slave!

lions

Na stranicama autobusnog kolodvora Zagreb već duže vrijeme za neke ATP-ove linije piše da vozi Autobusni prijevoz.

Teutonic

Šta sad to znači,možda se mijenja naziv firme u Autobusni Prijevoz d.o.o. Šibenik sad kad ih je kupio ČZT  ???
Sad ustvari gledam po internetu i vidim da je to vjerojatno neka manja firma osnovana 2004,..Zanimljivo možda su ih oni kupili.Pa ih možda i restauriraju  :)